مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوزالاک مانتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوزالاک مانتی

کوزالاک مانتی یکی از پیش غذاهای خوشمزه ترکی است که به راحتی می‌توانید این فینگر فود خوش طعم و زیبا را برای مهمانی‌ها آماده کنید. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه کوزالاک مانتی، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۲ عدد
ماست موسیر یک و نیم لیوان
پیاز ۱ عدد
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه ۱ عدد
خمیر یوفکا به مقدار لازم
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

آموزش کوزالاک مانتی

مرحله اول

برای درست کردن کوزالاک مانتی خوشمزه، اول باید بورانی بادمجان را آماده کنید. برای این کار، بادمجان‌ها را بشویید و خشک کنید، به طوری که کلاهک سبز آن جدا نشود و سپس روی گاز یا منقل کبابی کنید.

نکته: اگر بادمجان را دوست ندارید، می‌توانید از ماست موسیر به تنهایی استفاده کنید.

مرحله دوم

پس از کبابی شدن، چند دقیقه صبر کنید تا بادمجان‌ها کمی خنک شوند، سپس با دست پوست آن‌ها را جدا کنید و با یک چاقوی تیز به صورت ریز خرد کنید. سپس ماست موسیر را به بادمجان‌ها اضافه کرده و خوب هم بزنید.

مرحله سوم

حالا برای تهیه مواد گوشتی، یک پیاز را خرد کنید و در یک تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس پیازها را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله چهارم

وقتی پیازها نرم شدند، زردچوبه را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند. پس از آن، فلفل سیاه را اضافه کرده و همچنان تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و سرخ کنید.

مرحله پنجم

گوشت چرخ کرده را با قاشق هم بزنید تا همه قسمت‌ها خوب تفت بخورند. وقتی گوشت کمی سرخ شد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و بگذارید تا رنگ رب باز شود و طعم خامی آن از بین برود.

مرحله ششم

حالا نمک را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. سپس یک فلفل دلمه را به دلخواه خود خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن در مواد پخش شود.

مرحله هفتم

در نهایت، یک گوجه را تمیز بشویید و نگینی خرد کنید و به مخلوط اضافه کرده و ۱ تا ۲ دقیقه تفت دهید تا عطر و طعم همه مواد با هم ترکیب شود.

“““html

هم مخلوط شود.

مرحله هشتم

حالا خمیر یوفکا را که به شکل مثلثی برش داده‌اید، از طول برش بزنید و از وسط نصف کنید. سپس، خمیرهای یوفکا را بین یک پارچه نخی مرطوب بگذارید تا خشک نشوند. هر بار یک خمیر را از بین پارچه بردارید و استفاده کنید.

نکته: اگر یوفکا به شکل مثلثی ندارید، می‌توانید از یوفکای مستطیلی استفاده کنید و آن را رول کنید.

مواد لازم و آموزش کوزالاک مانتی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

مرحله نهم

یکی از برش‌های خمیر را با کمک یک نی خودکار از سمت پهن آن بپیچید تا به سمت باریک برسید. سپس انتهای خمیر را کمی خیس کنید تا به هم بچسبد و باز نشود. بعد از آن نی را بیرون بکشید.

نکته: می‌توانید خمیرهای یوفکا را از شب قبل رول کنید و در یک ظرف دربسته در یخچال بگذارید، سپس نیم ساعت قبل از سرو آنها را سرخ کنید.

مرحله دهم

در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس خمیرها را در آن سرخ کنید. وقتی که خمیر یوفکا ترد و مغز پخت و طلایی رنگ شد، آنها را از تابه خارج کنید.

مرحله یازدهم

بعد از سرخ کردن یوفکاها، آنها را در یک ظرف مناسب بچینید. سپس مواد گوشتی و بورانی را روی آنها بریزید یا می‌توانید بورانی را در وسط ظرف بریزید و یک لایه از مواد گوشتی را دور آن بچینید و یوفکاها را رویش بچینید. در انتها، کوزالاک مانتی که با سلیقه خودتان تزئین کرده‌اید را به عنوان یک پیش غذای شیک و مجلسی سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا