مواد لازم و آموزش کوفته ازمیری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوفته ازمیری
کوفته ازمیری یک نوع غذای خوشمزه و محبوب ترکی است که خیلی شبیه به کتلت گوشت میباشد. برای یادگیری نحوه تهیه این غذای لذیذ، با ما در سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۳ عدد متوسط |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
فلفل سبز | ۲ عدد |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم سس کوفته | |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق مرباخوری |
آب جوشیده | ۱ پیمانه |
روغن | ۱ قاشق غذاخوری |
ادویه دلخواه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته ازمیری
آماده سازی گوشت
برای درست کردن کوفته ازمیری خوشمزه، ابتدا پیاز و سیر را رنده میکنیم. سپس این مواد را همراه با گوشت چرخ کرده، پودر سوخاری، تخممرغ، جعفری خرد شده و مقدار کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه بزرگ مخلوط میکنیم.
ورز دادن و سرخ کردن کوفته ها
مواد کوفته را خوب ورز میدهیم تا به صورت چسبناک و یکدست درآیند. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن را درون تابه میریزیم. بعد از اینکه روغن داغ شد، دو طرف کوفتهها را به خوبی سرخ میکنیم.
سرخ کردن سیب زمینی ها
پس از اینکه سرخ کردن کوفتهها تمام شد، سیبزمینیها را به صورت حلقهای برش میزنیم و آنها را هم سرخ میکنیم و کنار میگذاریم. بعد به آمادهسازی کوفتهها میپردازیم.
تهیه سس کوفته
برای تهیه سس کوفته، ابتدا روغن را در یک تابه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم. رب گوجهفرنگی را خوب تفت میدهیم تا رنگش باز شود.
مخلوط کردن همه مواد
زمانی که رنگ رب گوجهفرنگی خوب باز شد و طعم و بوی خامی آن گرفته شد، آب جوشیده را همراه با کمی ادویه اضافه میکنیم و همه را مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. بعد اجازه میدهیم سس با حرارت ملایم غلیظ شود.
قرار دادن مواد در فر
در این مرحله، یک ظرف مناسب برای فر انتخاب میکنیم و کوفتهها را به همراه سیبزمینیهای سرخ شده درون ظرف قرار میدهیم. سپس گوجهفرنگیها و فلفل سبز را خرد کرده و لابهلای کوفتهها میچینیم.
اضافه کردن سس
حالا سس را روی مواد میریزیم. سپس ظرف حاوی کوفتهها را به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه درون فر که از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد رساندهایم قرار میدهیم. وقتی آب سس کم شد، کوفتههای ما آماده هستند.