مواد لازم و آموزش کوفته استانبولی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوفته استانبولی
کوفته استانبولی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ترکیه است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
خرد نان | ½ فنجان |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوفته استانبولی
مرحله اول
برای تهیه کوفته استانبولی، ابتدا پیاز و سیب زمینیها را پوست کنده و خوب میشوییم. سپس آنها را با رنده متوسط رنده کرده و آب اضافیشان را میگیریم.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز و سیب زمینی رنده شده را در یک کاسه میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا جعفری را ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکدست شوند و سپس کم کم خرده نان را اضافه کرده و با مواد ترکیب میکنیم.
مرحله چهارم
زمانی که مایه کوفته یکدست شد، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال میگذاریم. بعد از این زمان، مایه کوفته را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، مقداری از مایه کوفته را به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل گرد یا بیضی در میآوریم.
مرحله ششم
حالا کوفتهها را در روغن داغ قرار میدهیم و هر دو طرف آنها را سرخ میکنیم. این کار را برای تمام مایه کوفته انجام میدهیم. در نهایت روغن اضافی کوفتهها را گرفته و آنها را با نان یا برنج سرو میکنیم.