مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته استانبولی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوفته استانبولی

کوفته استانبولی یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ترکیه است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و گام به گام تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۴ عدد متوسط
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
خرد نان ½ فنجان
جعفری ۱ دسته کوچک
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش کوفته استانبولی

مرحله اول

برای تهیه کوفته استانبولی، ابتدا پیاز و سیب زمینی‌ها را پوست کنده و خوب می‌شوییم. سپس آنها را با رنده متوسط رنده کرده و آب اضافی‌شان را می‌گیریم.

مرحله دوم

در این مرحله، پیاز و سیب زمینی رنده شده را در یک کاسه می‌ریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و در صورت تمایل مقداری فلفل قرمز به کاسه اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا جعفری را ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه می‌کنیم. مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند و سپس کم کم خرده نان را اضافه کرده و با مواد ترکیب می‌کنیم.

مرحله چهارم

زمانی که مایه کوفته یکدست شد، روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال می‌گذاریم. بعد از این زمان، مایه کوفته را از یخچال خارج می‌کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه می‌کنیم. وقتی روغن داغ شد، مقداری از مایه کوفته را به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل گرد یا بیضی در می‌آوریم.

مرحله ششم

حالا کوفته‌ها را در روغن داغ قرار می‌دهیم و هر دو طرف آنها را سرخ می‌کنیم. این کار را برای تمام مایه کوفته انجام می‌دهیم. در نهایت روغن اضافی کوفته‌ها را گرفته و آنها را با نان یا برنج سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا