مواد لازم و آموزش کوفته انار گردو برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته انار گردو
کوفته انار گردو یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی شمال ایران محسوب میشود که با دستورها و مواد مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید یاد بگیرید چطور این غذا را درست کنید، با ما در سایت رضیم همراه باشید تا به شما آموزش مرحله به مرحله آن را بدهیم.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
گردوی آسیاب شده | ۱۵۰ گرم |
رب انار | ۱ قاشق سوپخوری |
نعناع خشک | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۲ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و دارچین | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس کوفته | |
آب انار | ۱ پیمانه |
رب انار | ۲ قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق سوپخوری |
پیاز | ۲ عدد |
روغن مایع | ۲ قاشق سوپخوری |
آب | ۱ پیمانه |
شکر | ½ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش کوفته انار گردو
مرحله اول
برای درست کردن کوفته انار و گردو خوشمزه، ابتدا گوشت چرخ کرده را با ۳ قاشق غذاخوری گردوی آسیاب شده در یک کاسه مناسب میریزیم. سپس پیاز را رنده کرده و بعد از اینکه آب اضافی آن را گرفتیم، به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، رب انار را به مواد اضافه میکنیم. همچنین نعناع خشک، جعفری خرد شده، تخممرغ، آرد سوخاری و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را هم به مخلوط میزنیم. حالا با دست این ترکیب را چند دقیقه ورز میدهیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
وقتی که مواد کوفته به خوبی مخلوط شدند، آنها را به اندازه نارنگی شکل میدهیم و با دست فشار میدهیم تا کاملاً منسجم شوند و هیچ شکاف یا ترک نداشته باشند. سپس آنها را در یک سینی میگذاریم.
مرحله چهارم
حالا روی سینی را با سلفون میپوشانیم و آن را به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال میگذاریم تا کوفتهها استراحت کنند. در همین زمان، سس کوفته را آماده میکنیم. برای این کار، پیاز را به صورت خلالی نازک خرد میکنیم.
مرحله پنجم
یک قابلمه را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. سپس پیازهای خرد شده را به قابلمه میزنیم و آنها را تفت میدهیم تا نرم و شفاف شوند. بعد از آن، باقیمانده گردوی آسیاب شده را هم به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
گردو را با حرارت ملایم کمی تفت میدهیم. سپس کمی زردچوبه و دارچین اضافه میکنیم و مواد را تفت میدهیم تا عطر ادویهها خوب پخش شود. بعد، رب انار، رب گوجهفرنگی، آب انار و کمی نمک و فلفل را به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
حالا حرارت را زیاد میکنیم تا آب انار به جوش بیاید. وقتی آب انار به جوش رسید، حرارت را کم میکنیم و سپس طعم سس را با مقداری شکر متعادل میکنیم. حالا اجازه میدهیم سس کمی غلیظ شود.
مرحله هشتم
کوفتهها را از یخچال خارج میکنیم. یک تابه مناسب روی حرارت گذاشته و مقداری روغن اضافه میکنیم. وقتی روغن خوب داغ شد، کوفتهها را به تابه اضافه کرده و همه قسمتهایشان را سرخ میکنیم.
مرحله نهم
حالا کوفتههای سرخ شده را به سس اضافه میکنیم و میگذاریم سس به خورد کوفتهها برود. بعد از ۱۵ دقیقه دانههای انار را به سس اضافه کرده و با قاشق روی کوفتهها سس میریزیم.
مرحله دهم
وقتی که سس غلیظ شد و کوفتهها را خوب مزهدار کرد، غذای ما آماده است. کوفتهها را در یک ظرف مناسب میکشیم و سس را روی آنها میریزیم. این غذای خوشمزه را میتوانید با نان یا برنج سرو کنید.