مواد لازم و آموزش کوفته ایزگارا خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوفته ایزگارا
کوفته ایزگارا یکی از انواع کوفتههای خوشمزه و محبوب در ترکیه است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای مشاهده این آموزش آشپزی ترکی با رضیم همراه ما باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
سیب زمینی | ۴ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
گوجه فرنگی | ۸ عدد |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
فلفل سبز | ۱۲ عدد |
زنجبیل و سماق | به مقدار کافی |
زیره سبز و فلفل قرمز | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
روغن و زردچوبه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته ایزاگارا
مخلوط گوشت چرخ کرده و پیاز
برای تهیه کوفته ایزگارا ترکیهای ابتدا پیازها را رنده میکنیم و با دست آب اضافی آنها را میگیریم. سپس پیاز رنده شده را با گوشت چرخ کرده داخل یک کاسه بزرگ میریزیم.
اضافه کردن فلفل دلمه ای و سیر
حالا فلفل دلمهای و سیر را رنده کرده و آنها را به کاسه گوشت اضافه میکنیم. همچنین کمی زنجبیل، سماق، زیره سبز، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه میزنیم و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم.
ورز دادن
برای اینکه مایه کوفته خوب مخلوط شود، آن را به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه با دست ورز میدهیم تا به یک مخلوط چسبناک و منسجم تبدیل شود. سپس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا آماده شود.
شکل دادن به مایه کوفته و قرار دادن در سینی فر
سینی فر را با کمی روغن چرب میکنیم. سپس مقداری از مایه کوفته به اندازه یک گردوی بزرگ برمیداریم و به شکل توپ یا بیضی درمیآوریم و در سینی قرار میدهیم.
قرار دادن سیب زمینی ها میان کوفته ها
این کار را ادامه میدهیم تا تمام مایه کوفته را درست کنیم و در سینی بچینیم. سپس سیبزمینیها را پوست کرده و به صورت خلالی بزرگ برش میزنیم و میان کوفتهها قرار میدهیم.
اضافه کردن گوجه فرنگی و فلفل سبز
حالا گوجهفرنگیها را نصف کرده و به همراه فلفلهای سبز در سینی قرار میدهیم. سینی را در فر گرم شده میگذاریم و حدود ۳۰ دقیقه میگذاریم بپزد.
پخت کوفته ها
پس از ۳۰ دقیقه، کوفتهها را تست میکنیم. اگر پخته بودند، سینی را از فر خارج میکنیم. اگر کوفتهها هنوز بپزند، کمی آب جوش به سینی اضافه کرده و اجازه میدهیم تا خوب مغزپخت شوند.