مواد لازم و آموزش کوفته بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوفته بادمجان
کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران و ترکیه است که به روشهای مختلف و با مواد گوناگون درست میشود. ما میتوانیم به جای گوشت، از سبزیجات استفاده کنیم و کوفتهای مشابه تهیه کنیم. یکی از این نوع کوفتهها، کوفته بادمجان است. در این روش، بادمجان به همراه پنیر موزارلا و مواد دیگر در فر پخته میشود. این کوفتهها میتوانند به عنوان خوراک میانوعده با نان یا برنج زعفرانی سرو شوند.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۴ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سس گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
پودر سوخاری | ۳ قاشق غذا خوری |
پنیر موزارلا | ۱۵۰ گرم |
پنیر فتا | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
پودر سوخاری برای غلطاندن کوفته | به مقدار کافی |
سس گوجه فرنگی برای ظرف فر | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته بادمجان
مرحله اول
برای تهیه کوفته بادمجان، ابتدا بادمجانها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید، بدون اینکه پوست آنها را بگیرید. سپس یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید. بادمجانها را در روغن سرخ کنید و بعد از آن کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.
مرحله دوم
یک کاسه بزرگ بگیرید و بادمجانهای سرخ شده را در آن بریزید. سپس پنیر موزارلا، پودر سوخاری، نمک، سس کچاپ، تخم مرغ و پنیر فتا را به آن اضافه کنید. حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط و ورز دهید تا یکدست و منسجم شود.
مرحله سوم
یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید و کف آن را با سس کچاپ بپوشانید. سپس یک تابه دیگر بگیرید و با کمی روغن داغ کنید. از مواد کوفته به اندازه یک گردو بردارید و در پودر سوخاری بغلتانید. سپس کوفتهها را در روغن داغ بگذارید و اطراف آنها را سرخ کنید.
مرحله چهارم
بعد از سرخ شدن، کوفتهها را در ظرف فر که کف آن سس ریختهاید بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و سپس ظرف را در فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. کوفتهها را میتوان با برنج زعفرانی یا نان و سبزی سرو کرد.