مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوفته بادمجان

کوفته یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران و ترکیه است که به روش‌های مختلف و با مواد گوناگون درست می‌شود. ما می‌توانیم به جای گوشت، از سبزیجات استفاده کنیم و کوفته‌ای مشابه تهیه کنیم. یکی از این نوع کوفته‌ها، کوفته بادمجان است. در این روش، بادمجان به همراه پنیر موزارلا و مواد دیگر در فر پخته می‌شود. این کوفته‌ها می‌توانند به عنوان خوراک میان‌وعده با نان یا برنج زعفرانی سرو شوند.

مواد لازم برای ۴ نفر
بادمجان ۴ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
سس گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
پودر سوخاری ۳ قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
پنیر فتا ۱ قاشق غذا خوری
نمک به مقدار لازم
پودر سوخاری برای غلطاندن کوفته به مقدار کافی
سس گوجه فرنگی برای ظرف فر به مقدار کافی

دستور پخت کوفته بادمجان

مرحله اول

برای تهیه کوفته بادمجان، ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و به صورت نگینی خرد کنید، بدون اینکه پوست آنها را بگیرید. سپس یک تابه بردارید و با کمی روغن روی حرارت بگذارید. بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و بعد از آن کنار بگذارید تا کمی سرد شوند.

مرحله دوم

یک کاسه بزرگ بگیرید و بادمجان‌های سرخ شده را در آن بریزید. سپس پنیر موزارلا، پودر سوخاری، نمک، سس کچاپ، تخم مرغ و پنیر فتا را به آن اضافه کنید. حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط و ورز دهید تا یکدست و منسجم شود.

مرحله سوم

یک ظرف مناسب برای فر آماده کنید و کف آن را با سس کچاپ بپوشانید. سپس یک تابه دیگر بگیرید و با کمی روغن داغ کنید. از مواد کوفته به اندازه یک گردو بردارید و در پودر سوخاری بغلتانید. سپس کوفته‌ها را در روغن داغ بگذارید و اطراف آنها را سرخ کنید.

مرحله چهارم

بعد از سرخ شدن، کوفته‌ها را در ظرف فر که کف آن سس ریخته‌اید بچینید. روی ظرف را با فویل بپوشانید و سپس ظرف را در فر گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد. کوفته‌ها را می‌توان با برنج زعفرانی یا نان و سبزی سرو کرد.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا