مواد لازم و آموزش کوفته با سس بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوفته با سس بادمجان
کوفته با سس بادمجان یکی از غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور ترکیه است که به روشهای مختلفی تهیه میشود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
بادمجان | ۴ عدد |
سیر | ۶ حبه |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوفته با سس بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن کوفته با سس بادمجان ابتدا یکی از پیازها را با رنده ریز رنده میکنیم و آب آن را میگیریم. سپس آن را در یک کاسه مناسب میریزیم و گوشت چرخ کرده، مقداری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد را خوب ورز میدهیم تا یکدست شوند. سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد برمیداریم و به شکل گرد درمیآوریم. این کار را برای تمام مایه کوفته تکرار میکنیم.
مرحله سوم
حالا یک تابه روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، کوفتهها را به تابه اضافه میکنیم و آنها را به آرامی سرخ میکنیم. سپس آنها را از تابه خارج کرده و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
برای درست کردن سس، ابتدا بادمجانها و گوجهفرنگیها را روی اجاق کبابی میکنیم. سپس پوست آنها را جدا کرده و به شکل ریز خرد میکنیم. در ادامه، پیاز دیگر را به شکل نگینی ریز خرد میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله یک تابه دیگر را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. سپس پیاز را به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا سبک شود. بعد سیرها را رنده کرده و به همراه پیاز تفت میدهیم.
مرحله ششم
حالا رب گوجهفرنگی را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به تابه اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا رب سرخ شود. سپس بادمجان و گوجهفرنگیها را اضافه کرده و با بقیه مواد ترکیب میکنیم و بعد کوفتهها را به تابه برمیگردانیم.
مرحله هفتم
در این مرحله یک فنجان آب به تابه اضافه کرده و درب آن را میگذاریم تا کوفتهها خوب پخته شوند. در پایان، سس را در ظرف مورد نظر میریزیم و کوفتهها را روی سس قرار میدهیم. سپس میتوانیم آن را با برنج یا نان سرو کنیم.