مواد لازم و آموزش کوفته با سس قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته با سس قارچ
کوفته با سس قارچ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ترکیه است که با روشهای مختلفی تهیه میشود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت آموزشی رضیم در ادامه همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ½ استکان |
نمک، فلفل سیاه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم سس قارچ | |
قارچ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
آرد سفید | ۱ قاشق غذاخوری |
خامه | ۱۰۰ گرم |
آب | ۱ لیوان |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و آویشن | به مقدار کافی |
آموزش کوفته با سس قارچ
مرحله اول
برای شروع، باید مواد اولیه کوفته را آماده کنیم. ابتدا یک پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را بگیریم. سپس آن را با گوشت چرخ کرده در یک کاسه بزرگ مخلوط کنیم.
مرحله دوم
حالا آرد سوخاری را به کاسه اضافه کرده و کمی نمک و فلفل سیاه بزنید. بعد از اینکه همه مواد با هم خوب مخلوط شدند، آنها را به شکل کوفتههای کوچک درآورید.
مرحله سوم
کوفتههای آماده را در یک سینی بچینید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. بعد از این مدت، آنها را از یخچال خارج کنید و یک تابه مناسب را روی حرارت بگذارید.
مرحله چهارم
مقداری روغن در تابه بریزید و بگذارید گرم شود. سپس کوفتهها را درون روغن سرخ کنید تا رنگ آنها طلایی شود. در این زمان باید به آرامی کوفتهها را برگردانید تا همه طرفهایشان خوب سرخ شود.
“““html
ادامه تمام قسمتهای کوفتهها را به صورت یکدست سرخ میکنیم، سپس آنها را از تابه خارج میکنیم.
مرحله پنجم
برای تهیه سس قارچ، ابتدا قارچها را به شکل ورقهای خرد میکنیم. سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن به همین تابه اضافه میکنیم. در ادامه پیاز را تفت میدهیم تا طلایی شود.
مرحله ششم
در این مرحله، سیرها را رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه میدهیم. بعد از آن، رب گوجهفرنگی را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه میافزاییم و چند دقیقه دیگر تفت میدهیم تا رب سرخ شود.
مرحله هفتم
حالا قارچهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و به خوبی تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شوند. سپس خامه و آرد را در آب حل کرده و به تابه اضافه میکنیم. در ادامه، این مواد را به خوبی مخلوط میکنیم تا یکنواخت شوند.
مرحله هشتم
در این مرحله، کوفتهها را به سس اضافه کرده و اجازه میدهیم سس غلیظ شود. وقتی که سس به خوبی غلیظ شد، کوفتهها را به همراه سس در ظرف مورد نظر قرار داده و سرو میکنیم. نوش جان!