مواد لازم و آموزش کوفته برنج و مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوفته برنج و مرغ
کوفته برنج و مرغ غذایی ساده و خوشمزه از کشور ترکیه است که با طعمهای مختلف تهیه میشود. اگر میخواهید طرز تهیه آن را بهطور کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۲ عدد |
آرد سوخاری | ½ فنجان |
شیر | ½ فنجان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک | ۲ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق جایخوری |
برنج پخته | ۱ لیوان |
روغن | به مقدار کافی |
آموزش
مرحله اول
برای تهیه کوفته برنج و مرغ، ابتدا باید سینههای مرغ را در چرخ گوشت یا میکسر بریزیم و خوب مخلوط کنیم. سپس این مخلوط را در یک کاسه مناسب بریزیم. بعد از آن، آرد سوخاری و تخممرغ را به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را ترکیب میکنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس شیر، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مخلوط اضافه کرده و کمی هم میزنیم تا یکدست شود. در نهایت، برنج پخته را به مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
اکنون باید تمام مواد را خوب مخلوط کنیم تا مایه کوفته بهتر ترکیب شود. اگر مایه خیلی شل بود، میتوانید مقداری آرد سوخاری اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید تا مایه کوفته منسجمتر شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، مقداری از مخلوط را به اندازه یک نارنگی برداشته و به شکل گرد یا انگشتی درست میکنیم و در یک سینی مناسب میچینیم. پس از اینکه تمام مایه کوفته را درست کردیم، روی سینی را با سلفون میپوشانیم.
مرحله پنجم
سپس سینی را به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه در فریزر میگذاریم تا کوفتهها کمی سفت شوند. بعد از آن، یک تابه مناسب را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. حالا کوفتهها را در تابه قرار میدهیم.
مرحله ششم
ما باید کوفتهها را به طور یکنواخت سرخ کنیم. بعد از سرخ شدن، کوفتهها را روی یک توری فلزی یا روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافیشان گرفته شود. سپس میتوانید آنها را به همراه نان یا برنج بر اساس سلیقه خود سرو کنید.