مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته ترش ترکیه ای برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوفته ترش ترکیه‌ای

کوفته ترش ترکیه‌ای یکی از غذاهای خوشمزه و معروف در ترکیه است. این غذا طعم ویژه‌ای دارد و آماده کردن آن بسیار آسان است. برای یادگیری طرز تهیه کامل و گام به گام کوفته ترش ترکیه‌ای، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
پیاز ۱ عدد
تخم‌مرغ ۱ عدد
سیر ۲ حبه
آرد سوخاری نصف استکان
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق مرباخوری
گرد غوره ½ قاشق چایخوری
جعفری نصف دسته
پاپریکا ۱ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق غذاخوری
زیره نصف قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده نیم کیلوگرم

آموزش کوفته ترش ترکیه‌ای

مرحله اول

برای درست کردن کوفته ترش، ابتدا گوشت چرخ‌کرده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس پیاز و سیر را پوست کنده و با رنده ریز رنده کنید. آب اضافی پیاز و سیر را به خوبی با فشار دست بگیرید.

مرحله دوم

حالا مخلوط سیر و پیاز را با تخم‌مرغ، رب گوجه‌فرنگی، آرد سوخاری، پاپریکا، نمک، گرد غوره، فلفل سیاه و زیره به گوشت اضافه کنید. جعفری را هم به صورت ریز خرد کنید.

مرحله سوم

جعفری خرد شده را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. وقتی مخلوط کوفته خوب قوام گرفت، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال بگذارید.

مرحله چهارم

بعد از نیم ساعت، کاسه را از یخچال بیرون آورید. دستان خود را با کمی آب خیس کنید و از مخلوط کوفته به اندازه یک نارنگی کوچک بردارید و آن را به شکل گرد درآورید و فشرده کنید.

مرحله پنجم

وقتی که همه کوفته‌ها آماده شدند، یک تابه مناسب روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. بگذارید روغن خوب داغ شود، سپس کوفته‌ها را در روغن بیندازید تا سرخ شوند.

مرحله ششم

وقتی یک طرف کوفته‌ها سرخ شد، آنها را به آرامی برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود. در پایان، روغن اضافی کوفته‌ها را با دستمال کاغذی بگیرید و آنها را با نان یا برنج سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا