مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته جعفری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوفته جعفری

کوفته جعفری یکی از خوراکی‌های خوشمزه در ترکیه است. اگر می‌خواهید طرز تهیه این غذا را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، در ادامه با وب‌سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جعفری ۱ دسته متوسط
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
ماست ۱ قاشق غذاخوری
پودر نان خشک ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۲ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سفید ۱ لیوان
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش کوفته جعفری

مرحله اول

برای درست کردن کوفته جعفری، ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده کنید و آب اضافی آن را با فشار دست بگیرید. سپس پیاز آب‌گیری شده را با گوشت چرخ کرده، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مناسب مخلوط کنید.

مرحله دوم

در این مرحله تخم‌مرغ و ماست را به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. سپس کم‌کم پودر نان خشک را اضافه کنید و با مواد ترکیب کنید تا بخوردشان برود.

مرحله سوم

حالا جعفری را به‌صورت ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید. سپس ماده کوفته را به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا جعفری به خوبی در همه‌جا پخش شود.

مرحله چهارم

پس از آماده شدن مخلوط کوفته، آن را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از این زمان، مخلوط را از یخچال بیرون آورده و یک تابه مناسب روی حرارت قرار دهید.

مرحله پنجم

کمی روغن به تابه اضافه کرده و منتظر باشید تا روغن داغ شود. سپس به اندازه یک نارنگی از مخلوط بردارید، آن را به شکل گرد یا بیضی درآورید و کمی صاف کنید و در آرد بغلتانید.

مرحله ششم

اکنون کوفته‌های آماده‌شده را در روغن داغ بیندازید و هر دو طرف آن‌ها را به خوبی سرخ کنید. به همین ترتیب همه کوفته‌ها را آماده کرده و سرخ کنید. در انتها این کوفته‌ها را با گوجه‌فرنگی و پیاز خرد شده سرو کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا