مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته دال عدس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوفته دال عدس

کوفته دال عدس یکی از غذاهای خوشمزه ترکیه است که با مواد مختلفی درست می‌شود. برای یادگیری این دستور پخت با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
دال عدس ۱ پیمانه
بلغور گندم ۱٫۵ پیمانه
پیاز ۱ عدد
جعفری ½ پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه ½ پیمانه
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
رب فلفل ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب ۳ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زیره و فلفل قرمز به مقدار کافی
لیمو ترش به مقدار کافی

دستور پخت کوفته دال عدس

مرحله اول

برای تهیه کوفته دال عدس ابتدا دال عدس را می‌شوییم و داخل یک قابلمه می‌ریزیم. سپس ۳ لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا به خوبی پخته شود. وقتی که دال عدس پخته شد و آب آن کم شد، بلغور گندم را اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

اگر بلغور گندم درشت است، آن را داخل خردکن یا غذاساز می‌ریزیم تا ریز شود زیرا باید بلغور ریز باشد. سپس درب قابلمه را می‌گذاریم تا به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با حرارت کم بپزد و آب آن کاملاً تبخیر شود. حتماً توجه کنید که ته نگیرد.

مرحله سوم

در این مدت، پیاز و پیازچه‌ها را تمیز کرده و می‌شوییم. سپس آن‌ها را روی تخته آشپزخانه به صورت ریز خرد می‌کنیم. در یک تابه مقداری روغن ریخته و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم. پیازهای خرد شده را در تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم تا نرم شوند.

مرحله چهارم

پس از آنکه پیازها نرم و کمی طلایی شدند، رب گوجه فرنگی و رب فلفل را اضافه می‌کنیم. اگر رب فلفل در دسترس نیست، اشکالی ندارد، اما این یکی از مواد مهم است…

“““html

به مواد این غذا چند چیز اضافه می‌کنیم که طعمش را بهتر کند؛ مثل رب انار، زیره، فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی نمک. سپس همه این مواد را تفت می‌دهیم.

مرحله پنجم

بعد از اینکه کمی تفت دادیم، تابه را از روی حرارت برمی‌داریم و کنار می‌گذاریم. حالا جعفری خرد شده و پیازچه‌ها را به مواد اضافه می‌کنیم و همه چیز را خوب هم می‌زنیم. بعد، مخلوط عدس و بلغور گندم را هم به آن اضافه می‌کنیم و همه را با هم مخلوط می‌کنیم. میزان لازم روغن زیتون و آب لیمو تازه هم به مواد اضافه کنید.

مرحله ششم

حالا با دست همه مواد را مخلوط می‌کنیم تا خوب به هم بچسبند. سپس به اندازه یک نارنگی از این مخلوط برمی‌داریم و با دست به آن فرم می‌دهیم. در یک سینی، کاهوهای شسته شده را می‌چینیم و کوفته‌های دال عدس را روی آن قرار می‌دهیم. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا