مواد لازم و آموزش کوفته در فر برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوفته در فر
کوفته در فر یکی از روشهای پخت خوشمزه کوفته است که در کشور ترکیه معروف است. برای یادگیری تمامی مراحل تهیه این غذا با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۲ حبه |
آرد سوخاری | ½ لیوان |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
جوش شیرین | ۱ قاشق چایخوری |
آب | ۱ لیوان |
فلفل دلمهای | ۲ عدد |
پودر پاپریکا، فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوفته در فر
مرحله اول
برای شروع تهیه کوفته، پیاز را رنده میکنیم و با فشار دست آب اضافی آن را گرفته و داخل یک کاسه میگذاریم. سپس سیرها را هم رنده کرده و به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، گوشت چرخ کرده را به کاسه اضافه میکنیم. همچنین زرده تخممرغ، جوش شیرین، رب گوجهفرنگی و مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر زردچوبه و پاپریکا را نیز میافزاییم. جعفری را خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا نوبت اضافه کردن آرد سوخاری است. تمامی مواد را با دست خوب ترکیب میکنیم تا مخلوطی یکنواخت به دست بیاید. سپس به آرامی آب اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا مایه کوفته کمی چسبناک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله، فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن کرده و میگذاریم گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و از مایه کوفته مقدار کمی به اندازه یک نارنگی کوچک برمیداریم.
مرحله پنجم
مایه کوفته را به شکل گرد درست میکنیم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و کمی فشار میدهیم تا سطح آن تخت شود. این کار را برای تمامی مایه کوفته انجام میدهیم و آنها را در سینی میچینیم.
مرحله ششم
با استفاده از قلمو، مقداری روغن مایع روی کوفتهها میمالیم. سپس فلفل دلمهایها را خرد کرده و بین کوفتهها قرار میدهیم. در نهایت سینی را در فر گذاشته و ۳۰ دقیقه اجازه میدهیم تا کوفتهها بپزند.
مرحله هفتم
پس از گذشت ۳۰ دقیقه، کوفتهها را برمیگردانیم و گریل را روشن میکنیم تا روی کوفتهها کمی رنگ بگیرد. در نهایت کوفتهها را در ظرف مورد نظرمان میچینیم و با برنج یا نان سرو میکنیم.