مواد لازم و آموزش کوفته ریحان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته ریحان
کوفته ریحان یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایران است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری روش کامل تهیه کوفته ریحان، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۲۰۰ گرم |
برنج | ½ پیمانه |
ریحان | ۱ دسته بزرگ |
پیاز | ۳ عدد |
سیر | ۱ حبه |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوفته ریحان
مرحله اول
برای درست کردن کوفته ریحان خوشمزه، اول برنج را با یک یا دو لیوان آب در یک قابلمه بریزید. سپس آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب کاملاً بخار شود و برنج خوب بپزد.
مرحله دوم
در این مرحله، یکی از پیازها و سیر را رنده میکنیم و بعد آب اضافی آنها را میزنیم. سپس این مخلوط را در یک کاسه میریزیم. حالا ریحان را خرد کرده و به همراه گوشت چرخ کرده در کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
حالا تخممرغ را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مخلوط اضافه میکنیم و همه مواد را خوب ورز میدهیم تا یکدست شوند. پس از این که همه مواد خوب مخلوط شدند، برنج پخته شده را هم به آنها اضافه کرده و کمی دیگر ورز میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، آرد نخودچی را به مواد اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا آرد به مخلوط بچسبد. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار میدهیم تا استراحت کند.
مرحله پنجم
بعد از گذشت این زمان، مایه کوفته را از یخچال بیرون میآوریم،
“““html
سپس با دست خیس، مقداری از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی برمیداریم و آن را به شکل گرد درمیآوریم. به همین ترتیب تمام کوفتهها را درست میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. سپس کوفتهها را به تابه میریزیم و دورشان را خوب سرخ میکنیم. بعد از آن، کوفتهها را از تابه بیرون میآوریم و کنار میگذاریم.
مرحله هفتم
حالا تابه را با دستمال تمیز میکنیم و کمی روغن دوباره اضافه میکنیم. سپس پیازهای باقیمانده را در تابه رنده میکنیم و کمی سرخ میکنیم تا آب پیازها برود. بعد کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن اضافه میکنیم.
مرحله هشتم
حالا مواد را به مدت یکی دو دقیقه دیگر سرخ میکنیم. سپس رب گوجهفرنگی را اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا رنگ آن تغییر کند. بعد، گوجهفرنگیها را با میکسر پوره میکنیم یا با رنده ریز رنده میکنیم و به تابه میریزیم.
مرحله نهم
حالا مواد را خوب سرخ میکنیم تا سس کمی غلیظ شود، سپس دو لیوان آب جوش اضافه میکنیم و میگذاریم آب شروع به قل زدن کند. سپس حرارت را کم میکنیم و کوفتهها را به سس اضافه کرده و درب قابلمه را نیمه باز میگذاریم.
مرحله دهم
در حین پخت، باید کوفتهها را بچرخانیم تا به صورت یکدست پخته شوند. هنگامی که سس غلیظ شد و کوفتهها کاملاً پختند، آب لیمو ترش را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم غذا برای ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. سپس آن را در ظرف میکشیم و سرو میکنیم.