مواد لازم و آموزش کوفته ریزه برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته ریزه
کوفته ریزه یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی است که با روشهای مختلف درست میشود. برای یادگیری این آشپزی خوشمزه، تا انتها با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر سوخاری | ۱ قاشق غذاخوری |
پاپریکا و کاری | به مقدار کافی |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
رب انار | ½ پیمانه |
آب گوشت | ۲ پیمانه |
آرد ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
گشنیز | ۱ قاشق غذاخوری |
انار دان شده | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته ریزه
مرحله اول
برای درست کردن کوفته ریزه مجلسی، اول پیازها را با یک رنده ریز رنده میکنیم و آب اضافی آنها را میگیریم. بعد پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه داخل یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله تخممرغ، پودر سوخاری، پاپریکا و ادویهکاری را به کاسه اضافه میکنیم و سپس همه مواد را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا کاملاً مخلوط و چسبناک شوند. بعد روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و در یخچال میگذاریم.
مرحله سوم
بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، به…
“`
برای شروع، اندازه یک گردو از مخلوط گوشت برمیداریم و با دست آن را شکل میدهیم.
مرحله چهارم
حالا کوفتهها را در روغن داغ میگذاریم تا کاملاً سرخ شوند و بعد کنار میگذاریم. برای درست کردن سس کوفتهها، آب گوشت را با رب انار در یک تابه مناسب میریزیم و روی حرارت ملایم میگذاریم.
مرحله پنجم
اگر آب گوشت نداشتیم، میتوانیم ۲ پیمانه آب داغ را با یک عصاره گوشت ترکیب کنیم. سپس آرد ذرت و کمی نمک و فلفل سیاه را به تابه اضافه میکنیم و میگذاریم سس کمی غلیظ شود.
مرحله ششم
وقتی سس به غلظت مناسب رسید، کوفتهها را به سس اضافه کرده و میگذاریم سس به خورد کوفتهها برود. در ۵ دقیقه آخر، دانههای انار و گشنیز را به سس اضافه میکنیم. در انتها، کوفتهها را همراه برنج سرو میکنیم.