مواد لازم و آموزش کوفته سوخاری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته سوخاری
کوفته سوخاری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که در کشورهای مختلف با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوفته سوخاری | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
برنج پخته | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
تخم مرغ | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سوخاری کردن | |
پودر سوخاری | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۲ عدد |
آموزش کوفته سوخاری
مرحله اول
برای درست کردن کوفته سوخاری خوشمزه، ابتدا سیر و پیاز را رنده میکنیم و آب اضافی آنها را میگیریم. سپس سیر و پیاز را به همراه گوشت چرخ کرده در یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله جعفری را ریز خرد کرده و به کاسه میافزاییم. سپس تخم مرغ و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه میکنیم و همه مواد را خوب مخلوط میکنیم تا ترکیب یکنواختی داشته باشیم.
مرحله سوم
پس از آماده شدن مایه کوفته، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مایه کمی استراحت کند. بعد از یک ساعت، کاسه را از یخچال خارج میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، مقداری از مایه کوفته به اندازه یک نارنگی بر میداریم و آن را به شکل کتلت درست میکنیم. باید توجه داشته باشیم که این کوفته ضخامت بیشتری نسبت به کتلت دارد تا بتواند به خوبی پخته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله، تخم مرغها را در یک کاسه میشکنیم و کمی ادویه و نمک اضافه کرده و خوب هم میزنیم. سپس پودر سوخاری را در یک ظرف دیگر میریزیم و در دسترس قرار میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله، یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. وقتی روغن داغ شد، کوفتهها را ابتدا در تخم مرغ و سپس در پودر سوخاری غلتانده و در روغن میاندازیم تا سرخ شوند.
مرحله هفتم
زمانی که تمام قسمتهای کوفتهها خوب سرخ شد، آنها را از تابه بیرون میآوریم و روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس در ظرف دلخواه قرار داده و با سس دلخواه سرو میکنیم.