مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته سیب زمینی پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوفته سیب زمینی پنیری

کوفته یکی از غذاهای محبوب ایرانی و ترکی است که می‌توان آن را با روش‌های مختلف و مواد متفاوتی درست کرد. با استفاده از سبزیجات هم می‌توان کوفته‌ای مشابه تهیه کرد. یکی از این کوفته‌ها، کوفته سیب زمینی پنیری است. در این دستور تهیه، ابتدا سیب‌زمینی را با پنیر موزارلا مخلوط می‌کنیم و سپس مواد گوشتی را روی آن می‌ریزیم و با کمی پنیر موزارلا در فر می‌پزیم. این غذای خوشمزه را می‌توان به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو کرد.

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
جعفری تازه خرد شده ۳ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذا خوری سر خالی
مواد کوفته سیب زمینی
سیب‌زمینی ۸ عدد متوسط
پنیر پیتزا نصف لیوان
جعفری تازه خرد شده سه چهارم قاشق غذا خوری
نمک و پودر سیر و پودر فلفل سیاه به مقدار دلخواه
شیر ۵ قاشق غذا خوری

دستور پخت کوفته سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه کوفته سیب‌زمینی، ابتدا سینه مرغ را با مقداری ادویه و آب می‌پزیم. بعد از پخت، آن را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. پیازها را می‌شوییم، پوست می‌گیریم و ریز خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن سرخ می‌کنیم.

مرحله دوم

ادامه به سرخ کردن پیازها می‌پردازیم تا کاملاً طلایی شوند. سپس فلفل دلمه‌ای را خرد کرده و به پیازها اضافه می‌کنیم تا کمی سرخ شود. سپس مرغ پخته‌شده را به آن اضافه کرده و جعفری خرد شده را اضافه کرده و کمی تفت می‌دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله، فلفل، نمک و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا رنگ آنها تغییر کند. سپس سیب‌زمینی‌ها را به خوبی می‌شوییم و در یک قابلمه با مقداری آب قرار می‌دهیم تا بپزند. بعد از پختن، آبکش کرده و اجازه می‌دهیم تا خنک شوند.

مرحله چهارم

“`

مرحله چهارم

پوست آن را جدا کرده و در یک کاسه، با استفاده از گوشکوب دستی، آن را له می‌کنیم. سپس پنیر پیتزا و جعفری خرد شده، شیر و ادویه‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. بعد با دستان خود آن را ورز می‌دهیم. از این مخلوط به اندازه یک نارنگی برمی‌داریم و به شکل گرد در می‌آوریم.

مرحله پنجم

کف یک ظرف را کره می‌زنیم تا چرب شود. کوفته‌ها را درون آن می‌گذاریم و با ته لیوان روی آن‌ها را کمی فرو می‌بریم. سپس مخلوط گوشتی را داخل این حفره‌ها می‌ریزیم. یک کاسه برمی‌داریم و رب گوجه‌فرنگی، پودر سیر و آویشن را با کمی آب ولرم مخلوط می‌کنیم تا سس آماده شود.

مرحله ششم

حالا سس را به آرامی روی مخلوط گوشتی می‌ریزیم. کمی پنیر موزارلا روی کوفته‌ها می‌پاشیم و ظرف را در فری که قبلاً با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم قرار می‌دهیم و نیم ساعت زمان می‌دهیم تا کوفته‌ها بپزند.

مطالب پیشنهادی

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا