مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته سیخی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوفته سیخی

کوفته یک غذای سنتی و محبوب در ایران و ترکیه است که همیشه مورد علاقه مردم این کشورها و گردشگران بوده است. انواع مختلفی از کوفته وجود دارد که بسته به مواد اولیه متفاوت هستند. یکی از این نوع‌ها، کوفته سیخی است که هم طعم لذیذی دارد و هم ظاهری زیبا و مجلسی. این کوفته به نوعی کباب به حساب می‌آید، اما آن را در فر می‌پزند. همچنین معمولاً کنار سیب‌زمینی تنوری سرو می‌شود. برای یادگیری طرز تهیه این غذا، تا انتهای این مطلب با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد سوخاری ½ پیمانه
زیره ½ قاشق غذاخوری
جوش شیرین (اختیاری) نوک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
مواد لازم برای سیب زمینی
سیب زمینی ۴ عدد
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
آویشن به مقدار لازم

دستور پخت کوفته سیخی

مرحله اول

برای درست کردن کوفته سیخی خوشمزه به سبک ترکی، ابتدا یک کاسه بزرگ برداشته و گوشت چرخ کرده را در آن بریزید. سپس پیاز را شسته و پوست می‌کنیم، بعد آن را ریز خرد کرده و به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

اگر دوست دارید، می‌توانید پیاز را رنده کنید، اما بعد از رنده کردن باید پیاز را به خوبی فشار دهید تا آب اضافی آن خارج شود. سپس آن را به گوشت اضافه کنید، زیرا آب پیاز باعث شل شدن کوفته‌ها می‌شود.

مرحله سوم

در این مرحله، تخم مرغ را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه، زیره و در صورت دلخواه جوش شیرین به کاسه حاوی گوشت و پیاز اضافه کنید.

“““html

می کنیم. در آخر آرد سوخاری را کم کم اضافه کرده و خوب ورز می دهیم تا مواد بیکدست شوند.

مرحله چهارم

توجه داشته باشید که در پایان ورز دادن مایه کوفته، باید مایعی با بافت منسجم و کاملاً یکدست به دست بیاید. از مخلوط به اندازه یک گرد بر می‌داریم و آن را گرد می‌کنیم. سپس به ترتیب یک کوفته، یک تکه گوجه و یک تکه فلفل را به سیخ می‌کشیم.

مرحله پنجم

در این مرحله، سیب‌زمینی‌ها را شسته و پوست می‌کنیم. سپس آن‌ها را به شکل خلالی درشت خرد کرده و روغن زیتون، نمک، فلفل و آویشن به آن‌ها اضافه می‌کنیم و به خوبی مخلوط می‌کنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را هم به سیخ می‌کشیم.

مرحله ششم

کف سینی فر را چرب می‌کنیم. کوفته‌ها را در یک سمت سینی فر قرار می‌دهیم. سیب‌زمینی‌ها را هم در ظرف دیگری می‌چینیم. سپس همه را در فر که از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده، می‌گذاریم تا با همین دما بپزیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا