مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته شوربا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوفته شوربا

کوفته شوربا یا کوفته شوروا یکی از غذاهای خوشمزه و محلی سنندج است. اگر دوست دارید طرز تهیه‌اش را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید و مرحله به مرحله پیش برویم.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت با استخوان ۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
برنج ۶۰۰ گرم
آب ۵ پیمانه
لپه ۱۰۰ گرم
سبزی کوفته ۵۰۰ گرم
روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۵ عدد
پیاز ۲ عدد
فلفل سیاه، زردچوبه و نمک به مقدار کافی

آموزش کوفته شوربا

مرحله اول

برای درست کردن کوفته شوربا، ابتدا سبزی کوفته شامل شوید، مرزه، شنبلیله، تره و جعفری را خوب می‌شوییم و داخل آبکش می‌گذاریم تا آبش کاملاً برود. بعد سبزی‌ها را روی یک تخته گوشت قرار می‌دهیم.

مرحله دوم

حالا سبزی‌ها را به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس گوشت را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و داخل چرخ گوشت می‌زنیم تا چرخ شود. در ادامه برنج را هم می‌شوییم.

مرحله سوم

در این مرحله، برنج را با سبزی خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم. سپس پیازها را پوست کنده و به صورت خلالی ریز خرد می‌کنیم. یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا مقداری روغن مایع در تابه می‌ریزیم و بلافاصله پیاز را به آن اضافه می‌کنیم تا تفت بخورد و طلایی شود. سپس نصف پیاز داغ را به مخلوط مایه کوفته اضافه می‌کنیم و ۵ دقیقه ورز می‌دهیم و کنار می‌گذاریم.

مرحله پنجم

در این مراحل، یک قابلمه مناسب روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مقدار کمی روغن مایع در آن می‌ریزیم.

“““html

اول از همه اجازه می‌دهیم روغن گرم شود. بعد از آن گوشت با استخوان را در قابلمه می‌ریزیم و آن را کمی تفت می‌دهیم. سپس پیاز داغ را به آن اضافه می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا وقتی که گوشت رنگش تغییر کرد، رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه می‌کنیم و خوب تفت می‌دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن باز شود. سپس لپه را می‌شوییم تا گرد و غبارش پاک شود و بعد آن را به قابلمه اضافه می‌کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله به تفت دادن ادامه می‌دهیم و سپس آب را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم آب بجوش بیاید. در همین حین، تخم‌مرغ را در یک کاسه مناسب می‌شکنیم و با چنگال هم می‌زنیم تا کاملاً یکنواخت شود.

مرحله هشتم

حالا نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس مقداری از مایه کوفته را برمی‌داریم، وسط آن را گود می‌کنیم و کمی از مخلوط تخم‌مرغ و ادویه را داخل آن می‌ریزیم.

مرحله نهم

در این مرحله کوفته را به آرامی جمع می‌کنیم و گرد می‌کنیم تا کاملاً یکدست و بدون ترک شود. بعد از آن وقتی که آب درون قابلمه جوش آمد، کوفته‌ها را داخل آن قرار می‌دهیم و به آن اجازه می‌دهیم به مدت ۲ ساعت بپزد.

مرحله دهم

در نهایت، بعد از این که زمان پخت تمام شد، کوفته‌های شوربا را در ظرف مورد نظرمان می‌چینیم و مقداری از سس کوفته را روی آن‌ها می‌ریزیم. سپس با گردو، زرشک، آلبالو خشکه و برگ جعفری تزئین کرده و سرو می‌کنیم. نوش جان!

مواد لازم و آموزش کوفته شوربا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا