مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته عدس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوفته عدس

کوفته عدس یکی از غذاهای خوشمزه خاورمیانه است که با روش‌های مختلف و مواد گوناگون درست می‌شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله کوفته عدس، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۲ نفر
عدس ۱ پیمانه
بلغور گندم ۱٫۵ فنجان
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
پیاز ۱ عدد
روغن ۱ فنجان
جعفری ۱ دسته کوچک
پیازچه ۳ ساقه
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

آموزش کوفته عدس

مرحله اول

برای تهیه کوفته عدس، ابتدا عدس را از چند ساعت قبل در کاسه‌ای با آب بخیسانید تا نرم شود و نفخ آن گرفته شود. بعد از اینکه خوب خیس خورد، آب عدس را خالی کرده و آن را در یک قابلمه بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله، ۲ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت بگذارید تا عدس بپزد. بعد از ۳۰ دقیقه، بلغور را به قابلمه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا ترکیب شوند.

مرحله سوم

حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا بلغور خوب نرم شود. سپس حرارت را خاموش کرده و پیاز را به صورت ریز خرد کنید. یک تابه را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن داخل آن بریزید.

مرحله چهارم

پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و خوب تفت بدهید تا طلایی شود. بعد از آن، رب گوجه‌فرنگی را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا کاملاً سرخ شود و طعم خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم

حالا رب انار را به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا مواد کاملاً مخلوط شوند. سپس پیازچه را ریز خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید و کمی هم تفت دهید تا مواد یکدست شوند، سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله ششم

در این مرحله ترکیب…
“““html

عدس و بلغور را بعد از اینکه آب اضافی شان را گرفتیم، داخل یک کاسه مناسب می‌ریزیم. سپس مخلوط رب‌های تفت داده شده را به آن اضافه می‌کنیم. در ادامه جعفری را خیلی ریز خرد کرده و به کاسه می‌افزاییم.

مرحله هفتم

در این مرحله روغن، آب لیمو ترش، زیره و مقداری نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه می‌کنیم. سپس مواد را با دست خوب ورز می‌دهیم تا کاملاً مخلوط و یکدست شوند. حالا به اندازه یک نارنگی از مواد برمی‌داریم.

مرحله هشتم

شکل دادن به این کوفته خوشمزه به سلیقه خودتان بستگی دارد. اگر بخواهیم آن را به صورت سنتی ترکیه‌ای درست کنیم، باید مایه کوفته را در دست‌مان فشار دهیم تا جای انگشتان‌مان روی کوفته بماند.

مرحله نهم

نکته دیگری که در مورد این کوفته وجود دارد این است که اگر این کوفته مطابق سلیقه‌تان نبود، می‌توانید بعد از آماده شدن آن‌ها را چند دقیقه در روغن سرخ کنید تا طعم بهتری بگیرند.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کوفته عدس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا