مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته فلاح برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوفته فلاح

کوفته فلاح یک نوع غذای سنتی و خوشمزه از ترکیه است که با مواد مختلف درست می‌شود. در ادامه می‌توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن کوفته فلاح را مشاهده کنید. برای یادگیری بیشتر به سایت رضیم مراجعه کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور گندم ۲ فنجان
آب جوش ۲ فنجان
آرد ۵ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
مواد لازم برای سس
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
کره ۱۵ گرم
سیر ۳ حبه
آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ دسته کوچک

آموزش کوفته فلاح

مرحله اول

برای شروع تهیه کوفته فلاح، بلغور را با آب جوش در یک کاسه مناسب مخلوط کنید. سپس روی کاسه را با یک بشقاب بپوشانید و بگذارید تا بلغور خوب خیس بخورد و بزرگ شود.

مرحله دوم

بعد از ۳۰ دقیقه، آرد و تخم‌مرغ و کمی نمک و فلفل سیاه را به کاسه حاوی بلغور اضافه کنید و همه را با دست خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس از این مخلوط به اندازه یک فندق بردارید و گرد کنید.

مرحله سوم

حالا با انگشت وسط کوفته‌ها را کمی فشار دهید و آنها را در یک سینی که قبلاً آرد پاشی شده است، بچینید. وقتی تمام کوفته‌ها آماده شد، یک قابلمه را تا نیمه آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید.

مرحله چهارم

در این مرحله ۱ تا ۲ قاشق نمک به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، کوفته‌ها را داخل آب بیندازید و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند.

مرحله پنجم

بعد از ۱۰ دقیقه، کوفته‌ها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید آب اضافیشان خارج شود. برای تهیه سس کوفته، کره را در یک تابه روی حرارت ذوب کنید و سپس رب گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کنید.

مرحله ششم

رب گوجه‌فرنگی را خوب تفت دهید تا سرخ شود. سپس سیرها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطرشان خارج شود. در پایان، آب لیمو و مقداری ادویه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

در این مرحله، کوفته‌ها را به تابه اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا سس را جذب کنند. در نهایت، وقتی سس به کوفته‌ها چسبید، آنها را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا