مواد لازم و آموزش کوفته فلاح برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوفته فلاح
کوفته فلاح یک نوع غذای سنتی و خوشمزه از ترکیه است که با مواد مختلف درست میشود. در ادامه میتوانید آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن کوفته فلاح را مشاهده کنید. برای یادگیری بیشتر به سایت رضیم مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بلغور گندم | ۲ فنجان |
آب جوش | ۲ فنجان |
آرد | ۵ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس | |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
کره | ۱۵ گرم |
سیر | ۳ حبه |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
آموزش کوفته فلاح
مرحله اول
برای شروع تهیه کوفته فلاح، بلغور را با آب جوش در یک کاسه مناسب مخلوط کنید. سپس روی کاسه را با یک بشقاب بپوشانید و بگذارید تا بلغور خوب خیس بخورد و بزرگ شود.
مرحله دوم
بعد از ۳۰ دقیقه، آرد و تخممرغ و کمی نمک و فلفل سیاه را به کاسه حاوی بلغور اضافه کنید و همه را با دست خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس از این مخلوط به اندازه یک فندق بردارید و گرد کنید.
مرحله سوم
حالا با انگشت وسط کوفتهها را کمی فشار دهید و آنها را در یک سینی که قبلاً آرد پاشی شده است، بچینید. وقتی تمام کوفتهها آماده شد، یک قابلمه را تا نیمه آب پر کنید و روی حرارت بالا قرار دهید.
مرحله چهارم
در این مرحله ۱ تا ۲ قاشق نمک به قابلمه اضافه کنید و بگذارید آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد، کوفتهها را داخل آب بیندازید و حدود ۱۰ دقیقه بگذارید بپزند.
مرحله پنجم
بعد از ۱۰ دقیقه، کوفتهها را از قابلمه خارج کنید و بگذارید آب اضافیشان خارج شود. برای تهیه سس کوفته، کره را در یک تابه روی حرارت ذوب کنید و سپس رب گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید.
مرحله ششم
رب گوجهفرنگی را خوب تفت دهید تا سرخ شود. سپس سیرها را رنده کرده و به تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطرشان خارج شود. در پایان، آب لیمو و مقداری ادویه به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
مرحله هفتم
در این مرحله، کوفتهها را به تابه اضافه کرده و به آرامی تفت دهید تا سس را جذب کنند. در نهایت، وقتی سس به کوفتهها چسبید، آنها را در ظرف مورد نظر سرو کنید و با جعفری خرد شده تزیین کنید.