مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته قزوینی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوفته قزوینی

کوفته از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که به روش‌های مختلف و با مواد متفاوت تهیه می‌شود. یکی از انواع این کوفته‌ها، کوفته قزوینی است که به شهر قزوین مربوط می‌شود. در این دستور، گوشت چرخ‌کرده را با سبزی‌های معطر در آب کوفته می‌پزیم. کوفته را می‌توان با آب آن یا به‌صورت جداگانه سرو کرد و لذت برد.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد متوسط
تخم‌مرغ ۱ عدد
آرد نخودچی ¼ پیمانه
ترخون ۱ قاشق غذاخوری
مرزه ۲ قاشق غذاخوری
نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
مواد لازم آب کوفته
پیاز ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
ترخون ۱ قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۱ قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک ½ قاشق غذاخوری

دستور پخت کوفته قزوینی

مرحله اول

برای درست کردن کوفته قزوینی خوشمزه، اول یک قابلمه بردارید و کمی روغن در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید. پیاز را بشویید، پوست بکنید و خرد کنید. سپس پیازهای خرد شده را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.

مرحله دوم

پس از آن زردچوبه، رب گوجه‌فرنگی و ادویه‌های دیگر به همراه نمک و سبزیجات را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد، آب به آن اضافه کنید.

“““html

ما می‌گذاریم تا آب بجوشد و با حرارت ملایم، کم‌کم به جوش بیاید. یک کاسه برمی‌داریم و گوشت را درون آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

پیاز را رنده کرده و به گوشت اضافه می‌کنیم. ادویه‌ها و نمک را هم به آن می‌افزاییم. همه‌ی مواد را با هم خوب ورز می‌دهیم تا یکدست شود. در این مرحله، تخم‌مرغ و سبزی‌های لازم را هم اضافه کرده و دوباره همه چیز را ورز می‌دهیم تا کاملاً مخلوط شود.

مرحله چهارم

حالا به اندازه دلخواه، مخلوط را گرد می‌کنیم. سپس آن‌ها را داخل آب در حال جوش می‌گذاریم. در ۱۰ دقیقه اول، درب قابلمه را نمی‌بندیم تا کوفته‌ها خودش را بگیرد. بعد از آن، درب قابلمه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم که بپزند و جا بیفتند.

مرحله پنجم

به یاد داشته باشید که پخت کوفته‌ها حدود یک ساعت طول می‌کشد. در این مدت، آب قابلمه را چک می‌کنیم و اگر لازم باشد، مقداری آب جوش به آن اضافه می‌کنیم. این غذا را با نان سنگک و سبزی خوردن سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا