مواد لازم و آموزش کوفته قلقلی با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته قلقلی با مرغ
کوفته قلقلی مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است. نمیتوان همیشه کوفتهها را با گوشت قرمز درست کرد. با مرغ هم میشود کوفتههای خوشمزه درست کرد. این کوفتهها را میتوان سرخ کرد و سپس در سس قرار داد. این غذا به راحتی درست میشود و میتواند طعم متفاوتی نسبت به کوفتههای گوشت قرمز داشته باشد. با اضافه کردن سبزیهای معطر، میتوانید کوفتههای خوشمزهتری درست کنید. این گزینه برای کسانی که طعم گوشت قرمز را دوست ندارند مناسب است و میتواند به همراه برنج یا نان سرو شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله درست کردن کوفته قلقلی با مرغ، به ادامه مطلب در سایت آموزشی ما مراجعه کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد |
ران مرغ بدون استخوان | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل دلمهای | نصف یک عدد |
سیر رنده شده | ۲ تا ۳ حبه |
جعفری خرد شده | نصف پیمانه |
نمک و فلفل و پاپریکا | به میزان لازم |
روغن زیتون | ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری |
آرد سوخاری | ۳ قاشق غذا خوری |
مواد لازم برای سس | |
پیاز | ۱ عدد |
زرشک | ۲ قاشق غذا خوری |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذا خوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
آموزش کوفته قلقلی با مرغ
مرحله اول
برای درست کردن کوفته قلقلی مرغ، ابتدا سینه و ران مرغ را بدون استخوان در میکسر خوب میکس کنید. سپس پیاز را شسته و پوست کنده و سپس آن را رنده کرده و آب آن را بگیرید و به مخلوط گوشت اضافه کنید.
مرحله دوم
فلفل دلمهای را نیز رنده کنید و آن را با سیر رنده شده، جعفری خرد شده، نمک و فلفل ترکیب کنید و به مخلوط گوشت اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.
“““html
فلفل، پاپریکا، روغن زیتون و آرد سوخاری را به مواد اضافه میکنیم. همه مواد را با دست به خوبی مخلوط میکنیم تا کاملاً یکدست شوند و طعمها به هم ترکیب شود.
مرحله سوم
از مخلوط، قلقلیهایی به اندازه دلخواه شکل میدهیم. یک تابه برمیداریم و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود. سپس قلقلیها را در روغن داغ کمی تفت میدهیم. در ابتدا باید حرارت زیاد باشد تا قلقلیها به خوبی شکل بگیرند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه قلقلیها حالت گرفتند، حرارت را کم میکنیم تا مغز پخت شوند. در این حین، سس را آماده میکنیم. برای این کار، پیاز را میشوییم و پوست میکَنیم. سپس آن را رنده میکنیم. یک تابه دیگر برمیداریم و با کمی روغن روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله پنجم
میتوانیم قلقلیها را از تابه خارج کنیم و در همان تابه سس را تهیه کنیم. زمانی که روغن داغ شد، پیازهای رنده شده را تفت میدهیم. سپس رب گوجهفرنگی را به آن اضافه میکنیم تا کمی تفت بخورد. بعد نمک و فلفل را هم اضافه میکنیم.
مرحله ششم
در این مرحله، آب را به سس اضافه میکنیم تا جوش بیاید. سپس قلقلیها را به آن اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم تا بپزند. در آخرین مراحل پخت، کمی زرشک به سس اضافه میکنیم. این خوراک را میتوان به عنوان خورش در کنار برنج یا با نان سرو کرد.