مواد لازم و آموزش کوفته لوبیا و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش تهیه کوفته لوبیا و قارچ
کوفته یکی از غذاهای معروف در ایران و ترکیه است که میتوان آن را با مواد مختلف درست کرد. یکی از انواع جالب آن، کوفته با لوبیا و قارچ است. در این دستور، از لوبیا چیتی یا قرمز پخته شده به همراه قارچ و سبزیجات دیگر استفاده میشود. همچنین برای جلوگیری از چسبندگی، از تخم کتان و نان تست نیز بهره میبرند که همه اینها با سس گوجه فرنگی طعم دار میشود. این غذا میتواند به عنوان پیش غذا در مهمانیها سرو شود و برای افرادی که رژیم گیاهی دارند نیز مناسب است. برای دیدن تمام مراحل تهیه این کوفته خوشمزه، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیر | ۳ حبه |
قارچ | ۲۰۰ گرم |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
لوبیا | ۱۲۰ گرم |
خرده نان | ۸۰ گرم |
تخم کتان | ۱ قاشق غذا خوری |
جعفری | ۲ قاشق غذا خوری |
گوجه خشک | ۶ تکه |
زیره سبز | ۱ قاشق چای خوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
رب گوجه | ۱ قاشق غذا خوری |
دستور تهیه کوفته لوبیا و قارچ
مرحله اول
برای درست کردن کوفته با لوبیا و قارچ، ابتدا باید لوبیا را یک شب قبل با کمی آب خیس کنیم تا نفخ آن گرفته شود. سپس لوبیا را با کمی آب در یک قابلمه بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد. بعد از پخته شدن، لوبیا را آبکش کرده و کنار بگذارید.
مرحله دوم
در این مرحله، پیاز را به خوبی شسته و پوست میکنیم. سپس آن را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم. یک تابه را برداشته و با کمی روغن روی حرارت ملایم گرم میکنیم. سپس پیازهای خرد شده را به تابه اضافه کرده و به آرامی تفت میدهیم تا نرم و طلایی شوند.
“`html
مرحله سوم
در این مرحله، ادویهها و سیر رنده شده را به مخلوط اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس قارچها را شسته و به طور نازک برش میزنیم و به تابه میریزیم تا خوب تفت بخورند و آبشان بخار شود. پس از آن، لوبیا را در دستگاه غذا ساز ریخته و آماده میکنیم.
مرحله چهارم
حالا مخلوط قارچ را هم به لوبیا اضافه میکنیم و همه را در دستگاه غذا ساز میکس کرده تا پوره شوند. سپس گوجهفرنگیها را با دست خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم. تخم کتان را آسیاب کرده و به آن ۳ قاشق غذاخوری آب اضافه میکنیم.
مرحله پنجم
نان تست جو را با دست خرد کرده و به مخلوط میافزاییم. حالا مخلوط تخم کتان را هم اضافه کرده و همه مواد را خوب هم میزنیم تا یکدست شوند. سپس یک تابه برداشته و کمی روغن داخل آن ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود.
مرحله ششم
حال از مواد به اندازه یک گردو کوفتههای کوچک درست میکنیم و در روغن تفت میدهیم. یک قابلمه را آماده کرده و کمی روغن را روی حرارت قرار میدهیم. گوجهها را شسته و ریز خرد میکنیم و به تابه اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله، رب گوجهفرنگی را هم به مخلوط اضافه کرده و با هم هم میزنیم تا آب بیندازد و گوجهها بپزند. سپس کوفتهها را به قابلمه اضافه کرده و اجازه میدهیم کمی بجوشند تا طعمها در کوفتهها نفوذ کند. در نهایت آن را سرو میکنیم.