مواد لازم و آموزش کوفته مانیسا برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
طرز تهیه کوفته مانیسا
کوفته مانیسا یکی از غذاهای معروف شهر مانیسا در ترکیه است که با مواد مختلفی تهیه میشود. اگر میخواهید مراحل کامل و دقیق تهیه کوفته مانیسا را یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخکرده | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد |
تخممرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
سیر | ۳ تا ۴ حبه |
فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سبزیجات دورچین |
|
سیبزمینی | ۲ عدد |
فلفل دلمهای سبز | ۲ عدد |
فلفل دلمهای قرمز | ۲ عدد |
هویج | ۲ عدد |
مواد لازم برای سس کوفته |
|
آب جوش | ۱ و نیم لیوان |
رب گوجهفرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ¼ لیوان |
آموزش کوفته مانیسا
مرحله اول
برای درست کردن کوفته مانیسا، اول باید مواد لازم را آماده کنیم. گوشت را به قطعات کوچک برش می زنیم و سپس آن را داخل چرخ گوشت میگذاریم و چرخ میکنیم تا خوب خرد شود.
مرحله دوم
حالا پوست پیاز و سیر را جدا میکنیم و آنها را میشویم. سپس با رنده ریز میزنیم و به گوشت چرخ کرده اضافه میکنیم. در این مرحله، آرد سوخاری و تخممرغ را هم به مایه کوفته اضافه میکنیم.
مرحله سوم
افزودن فلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک به گوشت چرخ کرده را فراموش نکنید. سپس همه مواد را به مدت ۵ دقیقه ورز میدهیم تا خوب مخلوط شوند. بعد، مایه کوفته را به شکل قلقلیهای کوچک به اندازه تخم مرغ در میآوریم.
مرحله چهارم
حالا یک سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم و کوفتهها را با فاصلههای مناسب در سینی میچینیم. فر را روی حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و منتظر میمانیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
روی کوفتهها کمی روغن مایع میزنیم و سپس سینی را در طبقه میانی فر قرار میدهیم. کوفتهها را به مدت ۱۵ دقیقه میپزیم.
مرحله ششم
بعد از ۱۵ دقیقه، سینی را از فر خارج میکنیم و فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم تا گرم شود. در ادامه، پوست سیبزمینی را جدا کرده و آن را میشویم و به صورت نوارهای بلند خرد میکنیم.
مرحله هفتم
هویج را نیز میشوییم، پوستش را میگیریم و به صورت نوار خرد میکنیم. فلفلهای دلمهای سبز و قرمز را هم میشوییم و نوار نوار میزنیم. بعد همه این سبزیها را به دور کوفتهها میچینیم.
مرحله هشتم
برای درست کردن سس کوفته، رب گوجهفرنگی، روغن مایع و پودر آویشن را در یک کاسه میریزیم و خوب هم میزنیم تا همه مواد ترکیب شوند. سپس آب جوش را به سس اضافه میکنیم.
مرحله نهم
سس را دوباره هم میزنیم تا یکدست شود و بعد روی کوفتهها و سبزیجات میریزیم. سینی را در فر قرار میدهیم و میگذاریم غذا به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزد.
مرحله دهم
پس از این زمان، سینی را از فر خارج میکنیم و کوفتههای مانیسا به همراه سبزیجات را در ظرف سرو میچینیم. این غذا را میتوانیم با نان تازه و ماست سرو کنیم. نوش جان!