مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته مصری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوفته مصری

کوفته مصری یک غذای خوشمزه و خاص از کشور مصر است که با مواد مختلف درست می‌شود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه کوفته مصری، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۶ نفر
گوشت چرخ کرده مخلوط ۱ کیلوگرم
پیاز ۲ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
جعفری ۱ دسته متوسط
نمک ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ½ قاشق چایخوری
دارچین ¼ قاشق چایخوری
سیب زمینی ۴ عدد
هویج ۴ عدد
گوجه گیلاسی ۱۲ عدد
مواد لازم سس کوفته
گوجه فرنگی ۲ عدد بزرگ
آب ۱٫۵ فنجان
سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و دارچین به مقدار دلخواه

آموزش کوفته مصری

مرحله اول

برای درست کردن کوفته مصری، ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و آب اضافه‌شان را بگیرید. سپس این مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد، گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و دارچین به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا جعفری را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس همهٔ مواد را با دست خوب ورز دهید تا به یک ترکیب چسبناک و منسجم تبدیل شود. بعد روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید.

مرحله سوم

پس از یک ساعت، مایه کوفته را از یخچال خارج کنید.

“““html

می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم و آنرا به صورت لوله ای شکل می دهیم. به همین صورت تمام مایه کوفته را آماده می کنیم و در یک سینی می چینیم.

مرحله چهارم

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. زمانی که روغن خوب داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و تمام قسمت های آن ها را به طور یکنواخت سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

در پایان کوفته های سرخ شده را کنار می گذاریم، سپس هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. سپس آن ها را به همراه گوجه گیلاسی ها به همان تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم.

مرحله ششم

حرارت زیر را کم می کنیم و به سراغ آماده کردن سس کوفته می رویم. برای این کار گوجه فرنگی ها را پوست کنده و پوره می کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن در آن می ریزیم.

مرحله هفتم

بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گرفته شود. سپس سس کچاپ و گوجه فرنگی پوره شده را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا همه مواد را با هم ترکیب می کنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و دارچین اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا همه چیز یکنواخت شود. بعد نصف فنجان آب به تابه اضافه کرده و می گذاریم جوش بیاید.

مرحله نهم

زمانی که سس شروع به جوشیدن کرد و کاملاً یکدست شد، کوفته ها را به همراه هویج، سیب زمینی و گوجه گیلاسی به تابه سس اضافه کرده و اجازه می دهیم سس به خورد کوفته ها برود و کمی غلیظ شود. سپس غذا را سرو می کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کوفته مصری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا