مواد لازم و آموزش کوفته مصری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته مصری
کوفته مصری یک غذای خوشمزه و خاص از کشور مصر است که با مواد مختلف درست میشود. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه کوفته مصری، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۶ نفر | |
گوشت چرخ کرده مخلوط | ۱ کیلوگرم |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
سیر | ۳ حبه |
جعفری | ۱ دسته متوسط |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
دارچین | ¼ قاشق چایخوری |
سیب زمینی | ۴ عدد |
هویج | ۴ عدد |
گوجه گیلاسی | ۱۲ عدد |
مواد لازم سس کوفته | |
گوجه فرنگی | ۲ عدد بزرگ |
آب | ۱٫۵ فنجان |
سس کچاپ | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و دارچین | به مقدار دلخواه |
آموزش کوفته مصری
مرحله اول
برای درست کردن کوفته مصری، ابتدا پیاز و سیر را رنده کنید و آب اضافهشان را بگیرید. سپس این مواد را در یک کاسه بزرگ بریزید. بعد، گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و دارچین به کاسه اضافه کنید.
مرحله دوم
حالا جعفری را ریز خرد کنید و به مخلوط اضافه کنید. سپس همهٔ مواد را با دست خوب ورز دهید تا به یک ترکیب چسبناک و منسجم تبدیل شود. بعد روی کاسه را با سلفون بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید.
مرحله سوم
پس از یک ساعت، مایه کوفته را از یخچال خارج کنید.
“““html
می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بر می داریم و آنرا به صورت لوله ای شکل می دهیم. به همین صورت تمام مایه کوفته را آماده می کنیم و در یک سینی می چینیم.
مرحله چهارم
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن اضافه می کنیم. زمانی که روغن خوب داغ شد، کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و تمام قسمت های آن ها را به طور یکنواخت سرخ می کنیم.
مرحله پنجم
در پایان کوفته های سرخ شده را کنار می گذاریم، سپس هویج و سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. سپس آن ها را به همراه گوجه گیلاسی ها به همان تابه اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم.
مرحله ششم
حرارت زیر را کم می کنیم و به سراغ آماده کردن سس کوفته می رویم. برای این کار گوجه فرنگی ها را پوست کنده و پوره می کنیم. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن در آن می ریزیم.
مرحله هفتم
بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و خوب تفت می دهیم تا طعم و بوی خامی رب گرفته شود. سپس سس کچاپ و گوجه فرنگی پوره شده را به تابه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا همه مواد را با هم ترکیب می کنیم تا خوب مخلوط شوند. سپس کمی نمک، فلفل سیاه و دارچین اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا همه چیز یکنواخت شود. بعد نصف فنجان آب به تابه اضافه کرده و می گذاریم جوش بیاید.
مرحله نهم
زمانی که سس شروع به جوشیدن کرد و کاملاً یکدست شد، کوفته ها را به همراه هویج، سیب زمینی و گوجه گیلاسی به تابه سس اضافه کرده و اجازه می دهیم سس به خورد کوفته ها برود و کمی غلیظ شود. سپس غذا را سرو می کنیم.