مواد لازم و آموزش کوفته نان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوفته نان
کوفته نان یکی از غذاهای ساده و خوشمزه از کشور ترکیه است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری کامل و مرحلهبهمرحله طرز تهیه کوفته نان، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نان خرد شده | ۱ کاسه |
آب | ½ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پنیر چدار | ½ فنجان |
سوسیس | ۳ عدد |
نمک و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوفته نان
مرحله اول
برای درست کردن کوفته نان خوشمزه، ابتدا نان خرد شده را در یک کاسه بزرگ میریزیم. سپس آب را به آن اضافه میکنیم و با دست هم میزنیم تا نان به حالت خمیری درآید. بعد سوسیسها را به قطعات کوچک خرد میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله، سوسیسهای خرد شده را به کاسه اضافه میکنیم و همه مواد را با هم ترکیب میکنیم تا یکدست شوند. بعد تخممرغ و پنیر چدار و مقداری نمک را اضافه کرده و دوباره خوب مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
اگر مایه کوفته خیلی آبکی بود، کمی آرد سوخاری اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا بافت مایه کوفته قوام بگیرد. اگر هم مایه کوفته خشک بود، کمی آب به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله، یک تابه کوچک و عمیق را روی حرارت میگذاریم و مقداری روغن به آن اضافه میکنیم. بهتر است روغن به اندازهای باشد که کوفتهها هنگام سرخ شدن در روغن شناور شوند.
مرحله پنجم
بعد از اینکه روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوفته برمیداریم و آن را به شکل گرد یا بیضی در میآوریم. سپس آن را در روغن داغ میاندازیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم سرخ شود.
مرحله ششم
وقتی کوفتهها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی دستمال حولهای یا توری فلزی میگذاریم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس کوفتهها را در ظرف مورد نظر میچینیم و با سس دلخواه سرو میکنیم.