مواد لازم و آموزش کوفته پسته خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوفته پسته
کوفته پسته یکی از غذاهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با مواد مختلف تهیه میشود. برای یادگیری نحوه درست کردن این غذا، با ما در سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۶۵۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
مغز پسته | ¾ پیمانه |
گوجه فرنگی | ۴ عدد متوسط |
پودر گردو | ¼ پیمانه |
پودر زیره سبز | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
دستور پخت کوفته پسته
خرد کردن پسته
برای درست کردن کوفته پسته خوشمزه، ابتدا پستهها را خرد میکنیم و در یک کاسه میریزیم. سپس دو عدد پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را میگیریم و به کاسه اضافه میکنیم.
در این مرحله، گوشت چرخ کرده را همراه با تخممرغ و مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر زیره سبز به کاسه اضافه میکنیم و همه مواد را با دست ورز میدهیم تا خوب مخلوط شوند و یکدست شوند.
استراحت دادن
سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه تا یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مایه کوفته استراحت کند. بعد از این مدت، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم و یک تابه روی حرارت میگذاریم.
سرخ کردن
حالا مقداری روغن در تابه میریزیم و با دست، کوفتهها را به شکل گرد درست میکنیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. وقتی که کوفتهها سرخ شدند، کمی روغن به تابه اضافه میکنیم.
تفت دادن پیاز
پیاز باقیمانده را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم. سپس پیاز را تفت میدهیم تا سبک و شفاف شود. بعد پوست گوجهفرنگیها را گرفته و به صورت نگینی خرد میکنیم.
سرو
در این مرحله، گوجهفرنگیها را همراه با کمی ادویه به تابه اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا گوجهفرنگیها کمی سرخ شوند. در نهایت، کوفتهها را در ظرف سرو میکشیم و با سس گوجهفرنگی سرو میکنیم.