مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته کباب با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوفته کباب با مرغ

برای درست کردن کوفته کباب با مرغ، ابتدا گوشت مرغ را از استخوان‌ها جدا کرده و آن را چرخ می‌کنیم. سپس پیاز را رنده کرده و آب آن را می‌گیریم و به گوشت اضافه می‌کنیم. بعد از آن ادویه‌هایی مانند هل، گشنیز، دارچین، زیره، زردچوبه، فلفل قرمز و سبز و همچنین کمی روغن و جعفری خرد شده را به مخلوط می‌زنیم.

پس از اینکه مایه را خوب ورز دادیم، آن را برای یک ساعت در یخچال می‌گذاریم تا استراحت کند. سپس به اندازه یک نارنگی از مایه برمی‌داریم، آن را روی سیخ چوبی قرار می‌دهیم و شکل می‌دهیم. سیخ‌های آماده را در یک تابه با کمی روغن می‌چینیم و با حرارت ملایم می‌پزیم تا هر دو طرف خوب سرخ شوند.

اگر دوست داشتید می‌توانید در کنار کباب‌ها، گوجه فرنگی نیز سرخ کنید و در نهایت کوفته کباب را با نان یا برنج سرو کنید. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوفته کباب با مرغ، با «سایت آموزشی رضیم» همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر مقدار مواد
سینه مرغ ۶۰۰ گرم
روغن ۲ قاشق غذاخوری
جعفری ۱ دسته کوچک
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
گشنیز خشک ۱ قاشق چایخوری
دارچین ۱ قاشق چایخوری
زیره ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز تند ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
سیخ چوبی به تعداد کافی

آموزش کوفته کباب با مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی گوشت مرغ

برای تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه، ابتدا استخوان‌ها و قسمت‌های اضافی گوشت مرغ را جدا می‌کنیم، سپس گوشت مرغ را چرخ می‌کنیم. بعد از این کار، گوشت چرخ کرده را در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله ۲: اضافه کردن پیاز به گوشت

در این مرحله پیاز را پوست می‌گیریم و آن را با رنده متوسط رنده می‌کنیم. سپس…

“““html

آب اضافی پیاز را کاملاً با فشار دست می‌گیریم و سپس پیاز آب‌گرفته شده را به کاسه‌ای که حاوی گوشت مرغ است، اضافه می‌کنیم.

مرحله ۳: افزودن سبزیجات و ادویه‌ها

حالا جعفری را به صورت ریز خرد می‌کنیم و به همراه پودر هل، گشنیز خشک، دارچین، زیره، زردچوبه، فلفل قرمز و فلفل سبز تند، همچنین ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به کاسه گوشت مرغ اضافه می‌کنیم.

مرحله ۴: ورز دادن و استراحت مواد

در این مرحله، مواد را با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا همه‌چیز یکدست شود. باید حدود ۱۰ دقیقه مایه کوفته کباب را ورز بدهیم تا کاملاً منسجم و یکدست گردد، سپس روی کاسه را می‌پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم.

مرحله ۵: شکل دادن کوفته‌ها و سیخ کردن

پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، آن را از یخچال بیرون می‌آوریم. سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب برمی‌داریم و روی سیخ چوبی قرار می‌دهیم. حالا با دست آنرا شکل داده و روی سیخ پهن می‌کنیم.

مرحله ۶: پخت کوفته کباب

به همین شیوه، تمام مایه کوفته کباب را سیخ می‌کنیم. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت قرار می‌دهیم و با کمی روغن آن را چرب می‌کنیم. بعد، سیخ‌های کباب را درون تابه قرار می‌دهیم و اجازه می‌دهیم با حرارت ملایم بپزند.

مرحله ۷: سرخ کردن کباب‌ها و سرو نهایی

پس از اینکه یک سمت کباب‌ها به خوبی سرخ شد، آنها را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر نیز سرخ شود. در صورت تمایل می‌توانیم چند گوجه فرنگی نیز در کنار کباب سرخ کنیم. در آخر کوفته کباب را با نان یا برنج سرو می‌کنیم.

تهیه سس خوشمزه برای کوفته کباب مرغ

برای تهیه یک سس گوجه‌فرنگی خوشمزه که همراه خوبی برای کوفته کباب مرغ باشد، ابتدا ۱ عدد پیاز و ۱ عدد سیر را ریز خرد کرده و در یک تابه با کمی روغن تفت می‌دهیم تا طلایی و معطر شوند.

مواد لازم و آموزش کوفته کباب با مرغ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سپس پوره ۴ عدد گوجه‌فرنگی را به آن اضافه کرده و هم می‌زنیم. برای اینکه مزه و عطر بیشتری بگیرد، ادویه‌هایی مثل نمک، فلفل سیاه و کمی شکر برای کم کردن تندی گوجه‌فرنگی اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم سس به مدت حدود ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بپزد و غلیظ شود. این سس گوجه‌فرنگی با طعمی متعادل و غنی، یک همراه عالی برای کوفته کباب مرغ است.

شاید دوست داشته باشید!

  • آموزش کباب مرغ چوبی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
  • آموزش کوفته کباب خوشمزه و مخصوص به روش سنتی ترکیه‌ای
  • آموزش پلو کباب لبنانی خوشمزه و مخصوص رستورانی
  • آموزش کباب مرغ مغزدار خوشمزه و ساده به روش مجلسی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا