مواد لازم و آموزش کوفته کشک برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته کشک
کوفته انواع مختلفی دارد و معمولاً با سسهایی که شامل رب گوجهفرنگی یا سبزیجات میشوند طبخ میشود. از معروفترین نوعهای کوفته میتوان به کوفته قلقلی و کوفته تبریزی اشاره کرد که در ایران شهرت دارند. اما کوفته برنجی با کشک در اصفهان خیلی معروفتر است. به نظر میآید غذاهایی که با کشک تهیه میشوند، در استان اصفهان طرفداران زیادی دارند. این نوع کوفته طعم بسیار خوبی دارد و سس آن از کشک درست میشود. اگر میخواهید آموزش کامل و مرحله به مرحله تهیه کوفته کشک را ببینید، ادامه مطلب را دنبال کنید و با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم کوفته کشک | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
برنج آبکش شده | ۱ پیمانه |
سبزی معطر (مانند گشنیز، تره، جعفری، شوید) | ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری |
کشک | ۳۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیبزمینی کوچک | ۱ عدد |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
سینه مرغ چرخ کرده | نصف یک عدد |
روغن | به مقدار لازم |
تخممرغ | ۱ عدد |
نعناع خشک | ۱ قاشق غذا خوری |
زردچوبه | ۱ قاشق غذا خوری |
نمک | ۱ قاشق چای خوری |
فلفل قرمز | نیم قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | نیم قاشق چای خوری |
مواد میانی | |
آلو بخارا | به مقدار لازم |
“““html
آموزش کوفته کشک
مرحله اول
برای درست کردن کوفته خوشمزه با کشک، اول یک عدد پیاز را خوب میشوییم و پوستش را جدا میکنیم. بعد آن را رنده کرده و آبش را میگیریم و در یک کاسه میریزیم. سپس با نمک و ادویه مخلوطش میکنیم. حالا گوشت و سینه مرغ را اضافه میکنیم و همه مواد را خوب ورز میدهیم.
مرحله دوم
حالا سبزیهای خرد شده، تخممرغ و برنج را هم به مخلوط اضافه کرده و دوباره ورز میدهیم تا خوب مخلوط شوند. برای این کار، مواد را با ضربه به کف کاسه میزنیم. وقتی همه مواد با یک حرکت دست جمع شدند، کار آماده است.
مرحله سوم
حالا به اندازه دلخواه از مواد را در دست باز کرده، کمی گردو، زرشک، پیاز چیپسی و آلو بخارا به آن اضافه میکنیم و گرد میکنیم. باید فشار بدهیم تا هوای داخل آن خارج شود. سپس مواد را یک تا دو ساعت در یخچال یا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه در فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد.
مرحله چهارم
برای مرحله بعد، یک پیاز دیگر را شسته و پوستش را میکنیم و با رنده ریز رنده میزنیم. بعد یک قابلمه را با سه قاشق سوپخوری روغن روی حرارت میگذاریم تا داغ شود. سپس پیازها را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
مرحله پنجم
بعد در این مرحله نعنا خشک را به مخلوط اضافه میکنیم و بعد از حدود ۳۰ ثانیه که تفت خورد، آب را اضافه میکنیم و سپس سیب زمینی رنده شده را هم به آن میزنیم. وقتی مخلوط شروع به جوشیدن کرد، کوفتهها را یکی یکی به قابلمه اضافه میکنیم.
مرحله ششم
مهم است که کوفتهها کاملاً سرد و سس کاملاً داغ باشد تا کوفتهها باز نشوند. درب ظرف را تا ۳۰ دقیقه باز میگذاریم. بعد از آن، به مدت ۲۰ دقیقه درب را بسته و میپزیم. در آخر کشک را اضافه کرده و بعد از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، غذا را سرو میکنیم. کشک نباید بیشتر از ۱۵ دقیقه جوشانده شود.