مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته گردو و رب انار برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوفته گردو و رب انار

کوفته یکی از غذاهای سنتی ایرانی و ترکی است که با روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. یکی از انواع این کوفته، کوفته گردو و رب انار نام دارد. این کوفته با گوشت چرخ کرده درست می‌شود و معمولاً به همراه برنج سرو می‌شود. طعم این خورش بسیار شبیه به فسنجان است که آن هم با گوشت چرخ کرده و گردو و رب انار تهیه می‌شود. این خورش خوشمزه و زیبا می‌تواند به عنوان غذای اصلی در مهمانی‌ها مورد استفاده قرار بگیرد. برای آموزش تهیه کوفته گردو و رب انار، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ الی ۴۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
گردوی آسیاب شده ۴ عدد
رب انار ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
نعناع خشک به مقدار دلخواه
مواد برای سس کوفته
پیاز ۱ عدد
گردو آسیاب شده ۴ عدد
رب انار ۲ قاشق غذا خوری
آب ۳ لیوان
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
زرد چوبه به مقدار لازم

آموزش کوفته گردو و رب انار

مرحله اول

برای شروع تهیه کوفته خوشمزه، ابتدا پیاز را خوب می‌شوییم و پوست می‌کَنیم، سپس با رنده ریز، آن را رنده می‌کنیم. سپس آب پیاز رنده شده را می‌گیریم و در یک کاسه به گوشت اضافه می‌کنیم. سپس گردوی آسیاب شده، رب انار، نمک، فلفل و نعناع را نیز به گوشت اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله، تمام مواد کوفته را با هم مخلوط می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم. سپس از مواد، به اندازه گردو یا کمی بزرگ‌تر برمی‌داریم و به شکل قلقلی درمی‌آوریم. حالا قلقلی‌ها را در یک

برای شروع، بشقاب را آماده کرده و آن را در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار می‌دهیم تا استراحت کند.

مرحله سوم

پس از یک ساعت، یک ماهی تابه بردارید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس کوفته‌ها را در ماهی تابه سرخ کنید. مهم است که روغن داغ باشد تا کوفته‌ها سریع پخته شوند و شکل خود را حفظ کنند.

مرحله چهارم

حالا وقت تهیه سس کوفته است. ابتدا پیاز را بشویید و پوست بکنید. سپس پیاز را به صورت درشت رنده کنید. یک قابلمه بردارید و کمی روغن در آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا پیازهای رنده شده را به روغن اضافه کنید.

مرحله پنجم

پیازها را به خوبی تفت دهید تا کمی طلایی و نرم شوند. سپس گردوهای آسیاب شده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید. نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه کنید و دوباره کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. در اینجا می‌توانید رب گوجه‌فرنگی و رب انار را هم اضافه کنید.

مرحله ششم

سپس مواد را به خوبی تفت دهید تا رب‌ها کمی سرخ شوند. اگر تمایل ندارید می‌توانید از رب گوجه هم صرف‌نظر کنید. وقتی رب‌ها خوب سرخ شدند و رنگ باز کردند، آب را به مخلوط اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا به جوش بیاید.

مرحله هفتم

وقتی سس جوش آمد، کوفته‌های سرخ شده را به سس اضافه کنید. درب قابلمه را ببندید و بگذارید ۴۰ دقیقه با حرارت کم بپزد تا خورشت جا بیفتد. در پایان پخت، می‌توانید یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید که بستگی به سلیقه خودتان دارد.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا