مواد لازم و آموزش کوفته گل کلم برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

طرز تهیه کوفته گل کلم
کوفته گل کلم یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در فصل زمستان است که با دستورهای مختلفی تهیه میشود. برای دیدن روش کامل و مرحله به مرحله تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گل کلم | ۱ عدد متوسط |
تخم مرغ | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
آرد گندم | ½ لیوان |
آرد سوخاری | ۱ لیوان |
جعفری | ۱ دسته |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه کوفته گل کلم
مرحله اول
برای تهیه کوفته گل کلم، ابتدا یک قابلمه مناسب را تا نیمه با آب پر کنید و روی حرارت بالا بگذارید تا آب به جوش بیاید. سپس یک قاشق چایخوری نمک به آب اضافه کنید.
مرحله دوم
زمانی که آب به جوش آمد، گل کلم را به گلهای کوچک تقسیم کنید و خوب بشویید. سپس گل کلمها را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا کاملاً پخته و نرم شوند.
مرحله سوم
گل کلمها را پس از پختن در یک آبکش بریزید تا آب اضافی آنها خارج شود. سپس گل کلمها را در یک کاسه بریزید و با پشت چنگال آنها را کاملاً له کنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله، پیاز را ریز رنده کنید و به همراه تخم مرغ، آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه اضافه کنید. جعفری را نیز ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.
مرحله پنجم
حال مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس کمکم آرد سوخاری را به مایه کوفته اضافه کنید. سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید.
مرحله ششم
وقتی روغن داغ شد، به اندازه یک نارنگی از مایه کوفته بردارید و شکل گرد یا بیضی به آن بدهید، سپس در روغن سرخ کنید. بعد از اینکه یک سمت کوفته سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
مرحله هفتم
این کار را ادامه دهید تا تمام مایه کوفته سرخ شود. در پایان، روغن اضافی کوفتهها را با دستمال حولهای بگیرید و آنها را در ظرف مناسب بچینید و همراه با سس دلخواه سرو کنید.