مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوفته گوجه فرنگی برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوفته گوجه فرنگی

ترکیب گوشت و گوجه فرنگی در بسیاری از غذاهای ایرانی و خارجی استفاده می‌شود. گوجه فرنگی به اشکال مختلف مثل حلقه‌ای سرخ شده، پوره، نگینی یا حتی رب در ترکیب‌های مختلف غذایی دیده می‌شود. کوفته گوجه فرنگی، یک نوع غذای گوشتی است که با سس گوجه فرنگی خوشمزه درست می‌شود. ما به شما پیشنهاد می‌کنیم که در فصل گوجه فرنگی این غذای خوشمزه را تهیه کنید و از عطر و طعم فوق‌العاده آن لذت ببرید. برای یادگیری گام به گام تهیه کوفته گوجه‌فرنگی، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت گاو چرخ کرده (چربی متوسط) ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۴ قاشق غذا خوری
سیر ۴ حبه
جعفری خرد شده ۱ پیمانه
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زیره به میزان لازم

آموزش کوفته گوجه فرنگی

مرحله اول

برای تهیه کوفته خوشمزه و مجلسی با گوجه فرنگی، ابتدا پیاز را شسته و پوست بگیرید. سپس پیاز را با رنده ریز رنده کنید تا کاملا نرم شود. بعد، گوشت چرخ‌کرده را به پیاز اضافه کرده و با هم مخلوط کنید.

مرحله دوم

مخلوط کردن را ادامه دهید تا اینکه گوشت و پیاز کاملا با هم ترکیب شوند. سپس در وسط مخلوط، یک فضای خالی ایجاد کنید و تخم‌مرغ را داخل آن بشکنید. روی تخم‌مرغ آرد سوخاری و ادویه‌ها را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تمام مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

مرحله سوم

برای راحتی کار، یک ظرف بزرگ و عمیق انتخاب کنید تا بتوانید مواد را به راحتی در آن مخلوط کنید. سپس تکه‌های کوچک از مخلوط گوشت را به اندازه گردوی بزرگ بردارید و آنها را در دستان خود گلوله کنید. به همین ترتیب تمام گوشت را به شکل گلوله‌های یکدست در آورید؛

مرحله بعدی

“““html

مرحله چهارم

کوفته ها را در یک ظرف بچینید و روی آن سلفون بکشید. سپس، گوشت قلقلی را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید. این کار باعث می‌شود تا طعم کوفته شما بهتر شود و هنگام پخت، شکل خود را از دست ندهد. در یک تابه بزرگ کمی روغن بریزید.

مرحله پنجم

حالا با احتیاط کوفته‌ها را در تابه بریزید و تابه را به آرامی تکان دهید تا تمام طرف‌های آن سرخ شود. شعله را در حالت متوسط تنظیم کنید تا بهتر بتوانید مراحل سرخ شدن گوشت را کنترل کنید و کوفته‌ها بیش از حد سرخ نشوند.

مرحله ششم

برای درست کردن سس خوشمزه، ابتدا رب و روغن را در تابه تفت دهید. سپس، پوره گوجه‌فرنگی رنده شده را به آن اضافه کنید و بگذارید برای مدت یک ربع بجوشد تا آب اضافی آن بخار شود.

مرحله هفتم

کوفته‌ها را در ظرف مخصوص فر بچینید. سس گوجه‌فرنگی غلیظ را روی کوفته‌ها بریزید و سپس آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا خوب پخته و خوشمزه شود. اگر دوست دارید، قبل از گذاشتن کوفته‌ها در فر، کمی پنیر چدار روی آن‌ها بپاشید.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا