مواد لازم و آموزش کوفته گوشت ترکیه ای با سس فلفل و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوفته گوشت ترکیه ای
کوفته گوشت یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب ترکیه است که معمولاً با بلغور پلو (آموزش درست کردن بلغور پلو) سرو میشود. برای دیدن آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله این غذا، ادامه مطلب را بخوانید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
گوجه فرنگی | ۴ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۲ حبه |
آرد سوخاری | ½ فنجان |
آب | ۳ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
کره | ۲۵ گرم |
مواد سس کوفته | |
بادمجان | ۴ عدد متوسط |
فلفل سبز | ۶ عدد |
روغن | ۳ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۱ عدد |
سیر | ۱ حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
آموزش کوفته گوشت ترکیه ای
مرحله اول
برای درست کردن کوفته گوشت ترکیه ای، اول سیر و پیاز را رنده میکنیم. آب اضافی آنها را جدا میکنیم و داخل یک کاسه میریزیم. سپس گوشت چرخ کرده را به همراه آب، آرد سوخاری و کمی نمک، فلفل سیاه، و زردچوبه به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله مواد کوفته را به مدت ۱۰ دقیقه ورز میدهیم تا خوب مخلوط شوند و شکل بگیرند.
در ابتدا، ما مایه کوفته را با دست ورز می دهیم تا کاملا چسبناک و یکدست شود. سپس روی درب کاسه را با سلفون میپوشانیم و آن را برای یک ساعت در یخچال قرار میدهیم تا مواد کمی استراحت کنند.
مرحله سوم
در این زمان، بادمجان را به شکل مکعب کوچک خرد میکنیم و آن را به مدت ۳۰ دقیقه در یک کاسه آب نمک میگذاریم تا تلخیاش گرفته شود. بعد از ۳۰ دقیقه، بادمجان را از آب نمک خارج کرده و آبکشی میکنیم.
مرحله چهارم
حالا یک تابه مناسب روی حرارت میگذاریم و کمی روغن اضافه میکنیم. سپس سیر و پیاز را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه میکنیم و خوب تفت میدهیم تا سبک و شفاف شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله، مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مواد اضافه میکنیم و یک دقیقه دیگر هم تفت میدهیم. بعد فلفل سبز و بادمجان را به مواد اضافه کرده و خوب تفت میدهیم تا تمامی مواد سرخ شوند.
مرحله ششم
وقتی که مواد سس خوب سرخ شدند، تابه را از روی حرارت برمیداریم. اکنون مایه کوفته را که یک ساعت استراحت کرده است از یخچال خارج میکنیم و به شکل کوفتههایی بزرگتر از گردو در میآوریم.
مرحله هفتم
یک تابه دیگر را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن در آن میریزیم و منتظر میمانیم تا روغن داغ شود. سپس کوفتهها را به تابه اضافه کرده و همه قسمتهای آنها را به صورت یکنواخت سرخ میکنیم.
مرحله هشتم
بعد از اینکه کوفتهها سرخ شدند، گوجهفرنگیها را به تابه اضافه کرده و آنها را هم به خوبی سرخ میکنیم. سپس سس تهیه شده از فلفل و بادمجان را در ظرفی مناسب میریزیم و کوفتهها و گوجهفرنگیها را روی سس میچینیم.
مرحله نهم
در نهایت، کره را به روش بن ماری ذوب کرده و با یک برس تمیز، کره را روی کوفتهها میمالیم تا براق شوند. لازم به ذکر است که افزودن کره به کوفتهها اختیاری است و میتوانید این مرحله را اگر دوست نداشتید، انجام ندهید.