مواد لازم و آموزش کوفته گوشت و بادمجان برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

“`html
آموزش کوفته گوشت و بادمجان
کوفته گوشت و بادمجان یکی از غذاهای محبوب و سنتی در کشور ترکیه است که روشهای پخت متفاوتی دارد. برای یادگیری آموزش کامل و قدم به قدم تهیه این غذا، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادمجان | ۵ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۵۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
آرد سوخاری | ۱ قاشق چایخوری |
پیاز | ۱ عدد |
فلفل سیاه، پاپریکا و زیره | ۱ قاشق چایخوری |
روغن مایع | ۵ قاشق غذاخوری |
نمک | به مقدار کافی |
مواد لازم برای سس کوفته |
|
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق چایخوری |
رب چیلی | ۱ قاشق چایخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
پونه کوهی و نمک | به مقدار کافی |
آموزش کوفته گوشت و بادمجان
مرحله اول
برای درست کردن کوفته گوشت و بادمجان ابتدا بادمجانها را خوب میشوییم. سپس آنها را به شکل حلقهای برش میزنیم و در ظرفی پر از آب و نمک میگذاریم تا تلخیشان کم شود.
مرحله دوم
حال…
“““html
گوشت را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم، بعد آن را در چرخ گوشت می ریزیم و در یک کاسه مناسب چرخ می کنیم. سپس پوست پیاز را جدا کرده و می شوییم و بعد آن را با رنده ریز رنده می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیاز رنده شده را از صافی عبور می دهیم تا آب اضافی آن خارج شود و سپس به گوشت چرخ کرده اضافه می کنیم. بعد، تخم مرغ، آرد سوخاری، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زیره را به مخلوط گوشت اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا روغن مایع را به مواد کوفته اضافه می کنیم و به مدت ۵ دقیقه ورز می دهیم تا همه مواد خوب مخلوط و یکدست شوند. سپس روی کاسه را می پوشانیم و به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال می گذاریم تا استراحت کند.
مرحله پنجم
پس از گذشت این زمان، مواد کوفته را از یخچال در می آوریم. سپس بادمجان ها را در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافی آن ها خارج شود. بعد بادمجان ها را با دستمال کاغذی خشک می کنیم.
مرحله ششم
حالا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم و اجازه می دهیم کاملاً گرم شود. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و دو حلقه بادمجان را بر می داریم و مقداری از مخلوط گوشت را بین آن ها قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا بادمجان را در سینی قرار می دهیم و به همین نحو بادمجان و مخلوط گوشت را یکی در میان در سینی می چینیم. سپس سس کوفته را آماده می کنیم. برای این کار یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا کره را در تابه می ریزیم تا ذوب شود. سپس رب گوجه فرنگی و رب چیلی را به تابه اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن ها گرفته شود و رنگشان باز شود. سپس نمک و پونه کوهی را به سس اضافه می کنیم.
مرحله نهم
اکنون سس گوجه فرنگی را به آرامی روی مواد در سینی می ریزیم و سپس با یک کاغذ روغنی مرطوب روی مواد را می پوشانیم. سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کوفته به طور کامل پخته شود.
مرحله دهم
زمانی که کوفته با بادمجان کاملاً پخته شد، کاغذ روغنی را از روی آن بر می داریم و اجازه می دهیم به مدت ۳ دقیقه روی کوفته ها گرما ببینند تا طلایی و خوش رنگ شوند. در پایان کوفته را از فر خارج کرده و سرو می کنیم. نوش جان.