مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکورچ مرغ خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کوکورچ مرغ

کوکورچ مرغ یکی از غذاهای خوشمزه و ساده در ترکیه است که با مواد مختلف تهیه می‌شود. برای یادگیری مراحل تهیه این غذا، با ما در رضیم آنلاین همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
ران مرغ بدون استخوان ۴ عدد
فلفل سبز ۴ عدد
گوجه فرنگی ۲ عدد
سیر ۲ حبه
زیره و آویشن به مقدار کافی
فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار کافی
نمک و پودر پیاز به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

آموزش کوکورچ مرغ

تفت دادن گوشت مرغ

برای درست کردن کوکورچ مرغ، ابتدا گوشت مرغ را به قطعات کوچک خرد می‌کنیم. سپس تابه‌ای را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. بعد، گوشت مرغ را به تابه می‌زنیم و چند دقیقه آن را تفت می‌دهیم.

افزودن فلفل سبز

زمانی که رنگ گوشت مرغ تغییر کرد، فلفل سبز را به صورت ریز خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. مقداری فلفل سبز را می‌پزیم و سپس سیر را رنده کرده و به غذا اضافه می‌کنیم.

اضافه کردن گوجه فرنگی ها

وقتی فلفل سبز نرم شد، گوجه فرنگی‌ها را به قطعات کوچک خرد کرده و به تابه اضافه می‌کنیم. سپس کمی زیره، آویشن، پودر پیاز، فلفل قرمز، فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به آن اضافه می‌کنیم.

سرو

حالا خوب مواد را با هم مخلوط می‌کنیم تا کاملاً ترکیب شوند. وقتی که غذا آماده شد، آن را داخل نان باگت یا نان پیتا می‌ریزیم و بسته به سلیقه‌تان می‌توانید مقداری پیاز و خیارشور هم روی آن اضافه کرده و سرو کنید.

نکات تهیه کوکورچ مرغ

نان باگت

این غذای خوشمزه را می‌توانید با انواع نان‌های ساندویچی سرو کنید. اگر دوست دارید این غذا را با نان باگت سالم خانگی سرو کنید، پیشنهاد می‌کنیم که آموزش مربوط به آن را مشاهده کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا