مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکوی بلغور برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکوی بلغور

کوکوی بلغور یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب در خاورمیانه است که با روش‌های مختلفی درست می‌شود. اگر می‌خواهید طرز تهیه کوکوی بلغور را به صورت کامل و مرحله به مرحله یاد بگیرید، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
بلغور ریز ۱ لیوان
سیب زمینی ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
آب ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
رب فلفل ۱ قاشق غذاخوری
پودر نعنا خشک ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل قرمز به مقدار کافی

آموزش کوکوی بلغور

مرحله اول

برای تهیه کوکوی بلغور خوشمزه، ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب می‌کنیم. سپس سیب زمینی‌ها را می‌شوییم و درون قابلمه قرار می‌دهیم. بعد از آن، به اندازه‌ای که تمام سیب زمینی‌ها را بپوشاند، آب اضافه می‌کنیم.

مرحله دوم

حالا قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم سیب زمینی‌ها حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در آب جوش بپزند. در این زمان، یک کاسه مناسب انتخاب می‌کنیم و بلغور را درون آن می‌ریزیم.

مرحله سوم

در این مرحله، ۱ لیوان آب را روی بلغور می‌ریزیم و درب کاسه را می‌بندیم تا آب جذب بلغور شود. بعد از یک ساعت، سیب زمینی‌ها را از قابلمه خارج می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خنک شوند.

مرحله چهارم

حالا پوست سیب زمینی‌ها را جدا می‌کنیم و آنها را با رنده درشت درون یک کاسه رنده می‌کنیم. سپس پیاز را نیز پوست کنده، می‌شوییم و به صورت ریز رنده می‌کنیم و پیاز رنده شده را از صافی رد می‌کنیم.

مرحله پنجم

زمانی که آب اضافی پیاز گرفته شد، پیاز را به سیب زمینی رنده شده اضافه می‌کنیم. بعد از این که آب بلغور کاملاً جذب شد، آن را هم به مخلوط اضافه کرده و همه مواد را به خوبی مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله، تخم مرغ، نعنا خشک، نمک، فلفل قرمز، آرد، رب فلفل و رب گوجه فرنگی را به مخلوط سیب زمینی و بلغور اضافه می‌کنیم و خوب ورز می‌دهیم تا تمام مواد با هم ترکیب شوند.

“““html

و یکدست شود.

مرحله هفتم

حالا روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال قرار می دهیم تا استراحت کند. در این زمان یک تابه را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن مایع به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم روغن گرم شود.

مرحله هشتم

در این مرحله مقداری از مایه کوکو را برمی‌داریم و در دست به شکل دلخواه فرم می‌دهیم. سپس آن را درون تابه می‌گذاریم و کاملا سرخ می کنیم. وقتی یک طرف کوکو خوب سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله نهم

در نهایت کوکو بلغور را روی یک دستمال حوله‌ای می‌گذاریم تا روغن اضافی آن به طور کامل کشیده شود. سپس کوکو بلغور را در ظرفی که می‌خواهید بچینید و آن را با ماست سیر و نان تازه سرو کنید. نوش جان.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

مواد لازم و آموزش کوکوی بلغور برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده
‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا