مواد لازم و آموزش کوکوی تره خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکوی تره
کوکوی تره یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی ایرانی است که اصالت آن به تبریز برمیگردد. برای یادگیری طرز تهیه این خوراکی خوشمزه، در ادامه با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تره | ۸۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
تخم مرغ | ۴ عدد بزرگ |
زرشک | ۲ قاشق غذاخوری |
گردو | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
زردچوبه و روغن | به مقدار لازم |
دستور پخت کوکوی تره
آماده سازی تره ها
برای تهیه کوکوی تره تبریزی، ابتدا ترهها را پس از شستن و خشک کردن، به صورت ریز خرد میکنیم. در بعضی مناطق تره را بزرگتر خرد میکنند که این بستگی به سلیقه شما دارد و میتوانید به دلخواه خرد کنید.
در این مرحله، ترههای خرد شده را در یک کاسه بزرگ میریزیم، سپس زرشک و مغز گردو خرد شده را به کاسه اضافه میکنیم. اگر نمیخواهید مغز گردو را زیر دندان احساس کنید، میتوانید آن را کاملاً پودر کنید.
افزودن سایر مواد و ادویه
در این مرحله، سیرها را رنده میکنیم و به کاسه اضافه میکنیم. سپس تخممرغها را هم به مخلوط اضافه کرده و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به آن میزنیم و با قاشق همه مواد را خوب مخلوط میکنیم.
سرخ کردن
بعد از اینکه مایه کوکو یکدست شد، یک تابه را روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن در آن میریزیم. وقتی روغن داغ شد، مایه کوکو را به صورت یکجا درون تابه ریخته و با پشت قاشق صاف میکنیم.
ادامه سرخ کردن و سرو
حالا باید منتظر بمانیم تا قسمت زیرین کوکو کاملاً سرخ شود. بعد از سرخ شدن زیر کوکو، آن را با احتیاط برمیگردانیم تا طرف دیگرش نیز سرخ شود. سپس کوکو را به همراه نان تازه سرو میکنیم.
استفاده از قالب
اگر میخواهید از این کوکوی خوشرنگ به عنوان پیش غذا استفاده کنید، پیشنهاد میشود از قالبهای کوچک با طرح دلخواه استفاده کنید. برای این کار، قالب را با روغن چرب کرده و درون تابه قرار دهید.
نکته مهم
سپس مقداری از مایه کوکو را با قاشق درون قالب میریزیم تا پر شود. حالا صبر میکنیم تا کوکو سرخ شود، سپس قالب را برمیگردانیم تا طرف دیگر کوکو هم سرخ شود. با این روش، کوکوهای ما ظاهری شیکتر خواهند داشت.