مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکوی ذرت و برنج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکوی ذرت و برنج

کوکوی ذرت یکی از غذاهای خوشمزه و سالم ایرانی است که با روش‌ها و مواد مختلف تهیه می‌شود. یکی از روش‌های محبوب تهیه کوکوی ذرت، استفاده از برنج است که طعم بسیار خوبی دارد و سریع آماده می‌شود. در این کوکو می‌توانیم بر اساس سلیقه‌ی خود از مواد دیگری مانند گوشت چرخ‌کرده یا گوشت مرغ هم استفاده کنیم. این کوکو ظاهری زیبا و شیک دارد و به همین دلیل می‌توانیم آن را به عنوان پیش‌غذا برای مهمانی‌ها درست کنیم. برای یادگیری مراحل تهیه این غذا با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای 2 نفر
ذرت پخته شده ½ پیمانه
برنج پخته شده 5 قاشق غذاخوری
هویج خرد شده ½ پیمانه
پیازچه و جعفری ½ پیمانه
آرد گندم 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 یا 2 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
ادویه کاری و پاپریکا به مقدار کافی
پودر سیر و پودر پیاز به مقدار کافی
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکوی ذرت و برنج

مرحله اول

برای تهیه کوکوی ذرت و برنج، ابتدا پیازچه‌ها و جعفری را پاک کرده، می‌شوییم و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی آن‌ها گرفته شود. همزمان، هویج‌ها را با پوست‌کن تمیز می‌کنیم.

مرحله دوم

سپس هویج‌ها را به شکل ریز خرد می‌کنیم. داخل قابلمه‌ای آب می‌ریزیم و روی حرارت نسبتاً زیاد قرار می‌دهیم تا آب زودتر به جوش بیاید. سپس هویج‌های خرد شده را به آب جوش اضافه می‌کنیم تا بپزند.

مرحله سوم

بعد از 5 دقیقه، می‌توانیم ذرت‌ها را هم اضافه کنیم تا با هویج‌ها بپزند. سبزی‌ها را نیز خرد کرده و کنار می‌گذاریم. در ادامه، تخم‌مرغ را در یک کاسه می‌شکنیم.

مرحله چهارم

سپس با همزن دستی تخم‌مرغ را هم می‌زنیم تا کمی پف کند.

“““html

سپس آرد را به همراه زردچوبه، کاری، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا، فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه چیز خوب میکس شود.

مرحله پنجم

در این مرحله پیازچه و جعفری خرد شده را به مخلوط اضافه می‌کنیم. بعد از آن هویج و ذرت پخته شده را آبکشی می‌کنیم تا آب اضافی آنها خارج شود و سپس به همراه برنج پخته، به مایه کوکو می‌افزاییم و همه مواد را خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله ششم

حالا یک تابه را روی حرارت می‌گذاریم و کمی روغن سرخ کردنی داخل آن می‌ریزیم. بعد حرارت را کم می‌کنیم تا روغن به آرامی داغ شود. سپس با قاشق مقداری از مایه کوکو برمی‌داریم و در تابه می‌ریزیم.

مرحله هفتم

اکنون به سرعت دور کوکو را با قاشق مرتب می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا کوکو سرخ شود. مابقی مایه را نیز به همین شیوه داخل تابه می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا سرخ شوند و بعد کوکوها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر آن‌ها هم سرخ شود.

مرحله هشتم

پس از سرخ کردن، کوکوها را روی یک دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود. سپس کوکوهای ذرت سرخ‌شده را در یک بشقاب سرو می‌کنیم و آن را با خیار شور، گوجه فرنگی، سس مورد علاقه‌تان و نان نوش جان می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)
مواد لازم و آموزش کوکوی ذرت و برنج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا