مواد لازم و آموزش کوکوی سوسیس برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکوی سوسیس
کوکوی سوسیس یکی از انواع کتلت های خوشمزه و محبوب در سراسر جهان است. این غذا با دستورهای متفاوت و مواد گوناگون تهیه میشود. کوکوی سوسیس یک گزینه عالی برای مواقعی است که وقت کافی برای پختن غذا نداریم. در این دستور، سوسیس و سیبزمینی اصلیترین مواد تشکیلدهنده هستند، اما میتوانیم به دلخواه خود مواد دیگری مانند قارچ یا فلفل دلمهای را نیز به آن اضافه کنیم یا جایگزین کنیم. برای دیدن مراحل کامل تهیه کوکوی سوسیس، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم کوکوی سوسیس | |
سوسیس گوشت | ۳ تا ۴ عدد |
سیب زمینی خام رنده شده | ۳ عدد |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
تخم مرغ | ۱ عدد |
زردچوبه | ۱ قاشق مربا خوری |
فلفل سیاه | ۱ قاشق مربا خوری |
آرد نان خشک | ۲ قاشق غذا خوری |
آموزش کوکوی سوسیس
مرحله اول
برای تهیه این کوکوی خوشمزه ابتدا باید سیبزمینیها و پیاز را بشوییم، پوست کنده و رنده کنیم. سپس سوسیس را چرخ میکنیم و بهتر است از سوسیس با کیفیت بالا استفاده کنیم.
مرحله دوم
اگر سوسیس گوشت نداشتیم، میتوانیم از سوسیس مرغ هم استفاده کنیم. حالا سیبزمینی و پیاز رنده شده را به مخلوط اضافه کرده، سپس زردچوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و یک عدد تخممرغ را هم داخل آن میشکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله کمی آرد نان خشک اضافه میکنیم و تمام مواد را خوب با هم مخلوط کرده و ورز میدهیم. بعد از اینکه همه چیز خوب ترکیب شد، آن را داخل یخچال میگذاریم تا کمی استراحت کند. سپس مواد را از یخچال بیرون آورده و یک ماهیتابه با روغن روی حرارت میگذاریم.
مرحله چهارم
وقتی روغن داغ شد، تکههای کوچک از ترکیب را برمیداریم و در دست شکل میدهیم و سپس در روغن قرار میدهیم تا سرخ شود. وقتی یک طرف سرخ شد، طرف دیگر را هم سرخ کرده و در ظرف مناسب سرو میکنیم. میتوانیم آن را با گوجهفرنگی و خیار شور تزیین کنیم.