مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکوی ماست برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکوی ماست

کوکوی ماست یک غذا ایرانی خوشمزه و سریع است که با مواد مختلف درست می‌شود. این غذا به دلیل داشتن زعفران و ماست، تاثیر مثبتی بر روحیه دارد و می‌تواند برای کسانی که حال خوشی ندارند، گزینه خوبی باشد. شما می‌توانید کوکوی ماست را به عنوان یک وعده غذایی ساده برای ناهار یا شام تهیه کنید و یا به عنوان پیش‌غذا در مهمانی‌ها سرو کنید. در ادامه، آموزش کامل این غذا را از سایت آموزش آشپزی رضیم مشاهده می‌کنید.

مواد لازم برای 4 نفر
تخم مرغ 6 عدد
ماست چکیده 1 پیمانه
آرد گندم 1 قاشق سوپخوری
تره 150 گرم
هویج 2 عدد
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
خلال پسته ¼ پیمانه
خلال بادام ¼ پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی

دستور پخت کوکوی ماست

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی ماست، ابتدا تره را تمیز کرده و می‌شوییم. سپس آن را در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی‌اش برود و بعد به قطعات ریز خرد می‌کنیم و داخل یک کاسه می‌ریزیم.

مرحله دوم

هویج‌ها را با پوست‌گیر تمیز کرده و می‌شوییم. سپس آن‌ها را رنده کرده و به تره اضافه می‌کنیم. بعد از آن ماست چکیده، بیکینگ پودر، آرد گندم، خلال بادام و خلال پسته را نیز به مخلوط اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک کاسه می‌شکنیم. اگر مطمئن بودیم که سالم هستند، آن‌ها را به مخلوط اضافه می‌کنیم. نمک و فلفل سیاه را روی تخم‌مرغ‌ها می‌پاشیم و با همزن دستی خوب می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شوند.

مرحله چهارم

حالا این مخلوط را به مواد اضافه کرده و زعفران را نیز به آن می‌زنیم. سپس خوب هم می‌زنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم می‌گذاریم و مقداری روغن در آن می‌ریزیم.

مرحله پنجم

سپس منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. بعد از آن، مایه کوکوی را یکجا در تابه می‌ریزیم و با پشت قاشق آن را صاف می‌کنیم و اجازه می‌دهیم یک سمت آن خوب سرخ شود.

مرحله ششم

پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد، با احتیاط آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود. در نهایت، کوکوی ماست زعفرانی سرخ شده را از وسط نصف کرده و در بشقاب می‌گذاریم و با سس دلخواه و نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا