مواد لازم و آموزش کوکوی مرغ و سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکوی مرغ و سبزیجات
کوکوی مرغ با سبزیجات یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که میتوانید با توجه به سلیقه خود سبزیجات آن را تغییر دهید. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام تهیه کوکوی مرغ و سبزیجات، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه و ران مرغ | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد |
سیر | ۴ حبه |
تخم مرغ | ۲-۳ عدد |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
فلفل دلمهای | ۱ عدد |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوکوی مرغ و سبزیجات
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی مرغ و سبزیجات، ابتدا پیازها را پوست کنده و به شکل چهار قاچ برش میزنیم. سپس سیرها را هم پوست کنده و به همراه گوشت مرغ بدون استخوان در مخلوط کن میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله، جعفری و فلفل دلمهای را به مخلوط اضافه میکنیم و همه مواد را میکس میکنیم تا ترکیب یکدستی به دست بیاید. اگر دوست داشته باشیم، میتوانیم مواد را چرخ کنیم.
مرحله سوم
مواد میکس شده را در یک کاسه مناسب ریخته و تخممرغها را به همراه آویشن، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم. سپس همه چیز را با دست مخلوط میکنیم تا مایه کوکو خوب ترکیب شود.
مرحله چهارم
اگر مایه کوکو شل به نظر میرسد، کمی آرد سوخاری به آن اضافه میکنیم. اگر وقت داریم، روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا مزهها بهتر شود.
مرحله پنجم
اگر وقت نداریم، میتوانیم مستقیماً کوکوها را سرخ کنیم. برای این کار، یک تابه را روی حرارت گذاشته و ۴ تا ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه میکنیم تا روغن داغ شود.
مرحله ششم
در این مرحله، به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوکو برمیداریم و با دستانمان گرد میکنیم. سپس با کف دست آن را فشار میدهیم تا قطرش حدود نیم سانت شود. حالا کوکو را با احتیاط در روغن داغ میاندازیم.
مرحله هفتم
وقتی یک سمت کوکو تفت خورد، باید آن را برگردانیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود. در نهایت، روغن اضافی کوکوها را با دستمال حولهای میگیریم و آنها را در ظرف میچینیم. کوکوها را میتوان با نان سرو کرد.