مواد لازم و آموزش کوکوی مرغ پنیری خانگی (مرحله به مرحله)

طرز تهیه کوکوی مرغ پنیری
کوکو مرغ پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب است که اصلیت آن به برزیل برمیگردد. برای یادگیری این دستور پخت، در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۱ عدد کامل |
سیب زمینی | ۵۰۰ گرم |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ تا ۲۰۰ گرم |
پیاز | ۳ عدد |
سیر | ۲ حبه |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری غلیظ |
پاپریکا | ½ قاشق چایخوری |
برگ بو | ۲ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی مرغ پنیری
آماده سازی سینه مرغ
برای تهیه کوکو مرغ پنیری، ابتدا سینه مرغ را با برگ بو، یکی از پیازها و کمی نمک و زردچوبه در یک قابلمه قرار میدهیم. سپس دو پیمانه آب به آن اضافه میکنیم و قابلمه را روی حرارت متوسط میگذاریم.
ریش ریش کردن مرغ
در حین پختن مرغ، حتماً کفهای روی آب را با قاشق برداشته و دور بریزید. بعد از اینکه مرغ کاملاً پخته شد و آب موجود در قابلمه کم شد، مرغ را ریش ریش میکنیم و کنار میگذاریم.
اضافه کردن سایر مواد
در این مرحله، سیبزمینیها، پیازهای باقیمانده و سیرها را رنده کرده و با فشار دست، آب اضافی آنها را میگیریم. سپس این مخلوط را در یک کاسه بزرگ میریزیم و به آن زعفران دم کرده، کمی نمک، فلفل و پاپریکا اضافه میکنیم.
قرار دادن تابه روی حرارت
در این مرحله، یک تابه را روی حرارت میگذاریم و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. سپس نیمی از مخلوط سیبزمینی را در کف تابه فشرده میکنیم و روی آن مرغ ریش ریش شده را پخش میکنیم.
سرخ کردن کوکو
حالا پنیر پیتزا را روی مرغ میریزیم و بقیه مخلوط سیبزمینی را روی پنیر پیتزا قرار میدهیم و با پشت قاشق فشرده میکنیم تا همه مواد به هم بچسبند. حالا باید صبر کنیم تا قسمت زیرین کوکو خوب سرخ شود.
سرو
پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد، با یک کفگیر بزرگ آن را به آرامی برمیگردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود. بعد از اینکه هر دو سمت کوکو به خوبی برشته و سرخ شدند، آن را در ظرف سرو میکشیم و به همراه سس دلخواه ارائه میدهیم.