مواد لازم و آموزش کوکوی نخود فرنگی خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش کوکوی نخود فرنگی
کوکوی نخود فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه و جدید ایرانی است که با مواد مختلفی تهیه میشود. برای یادگیری این دستور پخت، با سایت رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نخود فرنگی | ۳۰۰ گرم |
سیب زمینی | ۴ عدد متوسط |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سیر | ۳ حبه |
تخم مرغ | ۳ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
دستور پخت کوکوی نخود فرنگی
پخت نخود فرنگی
برای تهیه کوکوی نخود فرنگی خوشمزه، ابتدا نخود فرنگی را با ۲ پیمانه آب و ۱ قاشق چایخوری نمک در یک قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میگذاریم تا نخود فرنگیها کاملاً بپزند.
در این مرحله، سیب زمینیها را رنده میکنیم و آب اضافیشان را میگیریم. سپس آنها را داخل یک کاسه میریزیم. سیر و پیاز را هم رنده میکنیم و بعد از گرفتن آب اضافی، به کاسه سیب زمینی اضافه میکنیم.
افزودن ادویه و تخم مرغ ها به کاسه
بعد از اینکه نخود فرنگیها پختند، آنها را آبکشی کرده و به کاسه اضافه میکنیم. بعد از خنک شدن نخود فرنگیها، تخم مرغها را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه میافزاییم.
مخلوط کل مواد
حال مایه کوکو را به خوبی مخلوط میکنیم تا تمام مواد خوب ترکیب شوند. سپس یک تابه را روی حرارت گرم کرده و مقداری روغن در آن میریزیم تا داغ شود.
سرخ کردن
در این مرحله، مایه کوکو را در تابه میریزیم و با پشت قاشق آن را صاف میکنیم. منتظر میمانیم تا یک سمت کوکو سرخ شود و سپس آن را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. در نهایت، کوکو را با نان سرو میکنیم.