مواد لازم و آموزش کوکوی هویج برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

آموزش کوکوی هویج
کوکوی هویج یکی از غذاهای آسان و خوشمزه ایرانی است که میتوان به راحتی آن را تهیه کرد. برای یادگیری گام به گام تهیه کوکوی هویج، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
هویج | ۲ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۲ عدد بزرگ |
پیازچه | ۴ ساقه |
سبزی خشک معطر | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد سوخاری | ۲ قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | ۳ تا ۴ عدد |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
زردچوبه و روغن | به مقدار کافی |
آموزش کوکوی هویج
مرحله اول
برای درست کردن کوکوی هویج خوشمزه، ابتدا هویج و سیب زمینی را پوست میگیریم و خوب میشوییم. سپس آنها را با یک رنده متوسط رنده میکنیم. بعد از آن باید با دست مواد رنده شده را فشار دهیم تا آب اضافیشان گرفته شود.
مرحله دوم
حالا سیب زمینی و هویج رنده شده را در یک کاسه بزرگ میگذاریم و به آنها تخممرغ، آرد سوخاری، سبزی خشک، کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم. سپس پیازچه را به شکل ریز خرد میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله پیازچه خرد شده را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را خوب هم میزنیم تا کاملاً مخلوط شوند. سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعمها ترکیب شوند.
مرحله چهارم
زمانی که یک ساعت گذشت، کاسه را از یخچال بیرون میآوریم و یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم. به تابه کمی روغن میزنیم و اجازه میدهیم داغ شود، سپس مواد کوکو را به تابه منتقل میکنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله با پشت قاشق سطح مواد کوکو را صاف میکنیم و اجازه میدهیم تا خوب سرخ شود. سپس درب تابه را میگذاریم تا کوکو بپزد. وقتی یک سمت کوکو سرخ شد، درب تابه را برمیداریم.
مرحله ششم
حالا کوکو را به چند قسمت تقسیم میکنیم تا بهتر بتوانیم آن را برگردانیم. سپس تکهها را برمیگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. در نهایت کوکو را در ظرف میکشیم و با نان سرو میکنیم.