مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکوی کدو و قارچ برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکوی کدو و قارچ

کوکوی کدو و قارچ یک از خوراکی‌های لذیذ و سالم است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. شما می‌توانید این کوکو را به عنوان شام یا ناهار سرو کنید. علاوه بر طعم عالی، این غذا خواص زیادی هم برای بدن دارد. اگر دوست دارید کوکوی خود را زیباتر درست کنید، می‌توانید آن را در قالب مخصوص درست کنید. برای یادگیری این دستور پخت خوشمزه، با سایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
کدو سبز 2 عدد
قارچ 5 عدد بزرگ
آرد سفید 2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 4 عدد
پیازچه 5 عدد
زیره سیاه ½ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
روغن مایع به مقدار کافی

دستور پخت کوکوی کدو سبز و قارچ

مرحله اول

برای درست کردن کوکوی کدو و قارچ، اول از همه کدوها را پوست می‌گیریم، شسته و در آبکش می‌گذاریم تا آب اضافی آن خارج شود. قارچ‌ها را هم پوست کرده و سریع آبکش می‌کنیم تا آبشان گرفته شود.

مرحله دوم

در این مرحله، پیازچه‌ها را تمیز، شسته و کنار می‌گذاریم تا خشک شوند. سپس کدوها و قارچ‌ها را رنده کرده و پیازچه‌ها را کوچک خرد می‌کنیم و همه آنها را در یک کاسه بزرگ مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

حالا تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی در یک کاسه می‌شکنیم و اگر سالم بودن، به مخلوط اضافه می‌کنیم. سپس فلفل سیاه، زیره سیاه، آرد و نمک را نیز به مخلوط اضافه کرده و با قاشق هم می‌زنیم تا همه مواد خوب مخلوط شوند.

مرحله چهارم

روغن را در یک تابه می‌ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا داغ شود. سپس مخلوط کوکو را به تابه اضافه کرده و با قاشق سطح آن را صاف می‌کنیم.

مرحله پنجم

اجازه می‌دهیم کوکو به آرامی سرخ شود. وقتی یک طرف آن خوب سرخ شد، با یک کفگیر آن را از وسط نصف کرده و دو نیمه را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله ششم

می‌توانید از قالب‌ها استفاده کنید تا کوکوهای زیباتر و تک‌نفره درست کنید. کوکوی کدو و قارچ را در ظرف مناسب بگذارید و با سس قرمز و خیارشور و گوجه‌فرنگی سرو کنید و نوش جان کنید.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا