مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکوی گوشت و سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکوی گوشت و سبزیجات

کوکوی گوشت و سبزیجات یکی از خوراکی‌های خوشمزه و پرطرفدار در گیلان است که تهیه آن بسیار ساده است. شما می‌توانید این کوکو را با ترکیبات مختلف و به روش‌های گوناگون درست کنید و به عنوان پیش غذای خوشمزه برای مهمانی‌ها سرو کنید. برای یادگیری کامل و قدم به قدم تهیه کوکوی گوشت و سبزیجات، با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم مقدار مواد
پیاز نگینی خرد شده ۲ عدد متوسط
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط ریز و نگینی خرد شده ۲ عدد
فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز نگینی خرد شده ۲ قاشق غذا خوری
هویج متوسط نگینی و ریز خرد شده ۱ عدد
تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
نمک و فلفل قرمز به مقدار لازم
آویشن ۱ قاشق چای خوری

آموزش کوکوی گوشت و سبزیجات

مرحله ۱: خرد کردن هویج و سیب زمینی

ابتدا هویج‌ها را پوست بگیرید و به شکل نگینی و ریز خرد کنید. سپس سیب زمینی‌ها را نیز پوست کرده و بشویید و به ابعاد نگینی مشابه هویج خرد کنید. بعد از این کار، مقداری روغن در یک تابه بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود.

مرحله ۲: تفت دادن سیب زمینی و هویج‌ها

حالا سیب زمینی و هویج‌های خرد شده را به صورت همزمان در تابه بریزید و آنها را کمی تفت دهید تا رنگشان کمی تغییر کند. نیازی نیست که خیلی سرخ شوند. سپس یک فلفل دلمه‌ای سبز یا قرمز را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود.

مرحله ۳: خرد کردن فلفل دلمه

حالا فلفل دلمه‌ای را به شکل نگینی خرد کنید و به تابه اضافه کنید و همراه با سیب زمینی و هویج کمی تفت دهید تا عطر آن‌ها به مشام برسد. سپس از روی حرارت بردارید و مواد را در ظرفی ریخته و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند.

مرحله ۴: تفت دادن پیاز و گوشت چرخ کرده

بعد یک پیاز را پوست کرده و به شکل نگینی خرد کنید و…

“““html

سپس در یک تابه کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن گرم شود. بعد پیازهای خرد شده و گوشت چرخ کرده را به طور همزمان داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید.

مرحله ۵: اضافه کردن مخلوط پیاز و سیب زمینی و فلفل دلمه

وقتی که گوشت چرخ کرده خوب سرخ شد و پیازها سبک و طلایی شدند، مخلوط پیاز، سیب زمینی و فلفل دلمه تفت داده شده را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم آنها با هم ترکیب شود.

مرحله ۶: اضافه کردن نمک و فلفل سیاه و هم زدن تخم مرغ‌ها

بعد کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد بریزید و هم بزنید تا کاملاً مخلوط شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بریزید و با چنگال هم بزنید تا کمی پف کنند و حجمشان بیشتر شود.

مرحله ۷: اضافه کردن ادویه‌ها به تخم مرغ‌ها

بعد کمی نمک و فلفل سیاه به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و خوب هم بزنید. در این مرحله می‌توانید به دل‌خواه مقداری پودر آویشن و کمی فلفل قرمز هم اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا عطر ادویه‌ها در تخم‌مرغ‌ها پخش شود.

مرحله ۸: مخلوط کردن تخم مرغ‌ها و مواد داخل تابه

سپس مقداری از مخلوط مواد تابه را بردارید و روی تخم‌مرغ‌ها در ظرف بریزید. همه مواد را با هم مخلوط کنید تا دما یکسان شود و سپس این ترکیب را به تابه برگردانید و خوب هم بزنید تا کاملاً مخلوط و یکدست شود.

مرحله ۹: ریختن روغن در تابه و اضافه کردن مواد به آن

حالا در یک قابلمه با دیواره‌های بلند کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود. سپس تمام مواد را داخل قابلمه بریزید. حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا کوکو به آرامی پخته شود.

مرحله ۱۰: بیرون آوردن کوکو به شکل قالبی از تابه

وقتی کوکو آماده شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی سرد شود. سپس کوکو را به آرامی و به شکل قالبی از قابلمه بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید. حالا می‌توانید کوکو را به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید.

مرحله ۱۱ : تزئین کردن غذا

سپس چند برش از کوکو را در ظرف مناسب بچینید و با مقداری نعناع، ریحان و شوید تازه و چند برش لیمو ترش تزئین کنید. این غذای خوشمزه و مقوی را با نان تازه و انواع دورچین و مخلفات سرو کنید.

مواد لازم و آموزش کوکوی گوشت و سبزیجات برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

شاید دوست داشته باشید!

  • آموزش کوکو مرغ خوشمزه و مجلسی به روش شمالی
  • آموزش کوکو سبزی پفکی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
  • آموزش کوکو سیب زمینی خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی
  • آموزش کوکوی گوشت خوشمزه و مخصوص به روش تبریزی

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا