مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو اسفناج خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

 

آموزش کوکو اسفناج

کوکوی اسفناج یک نوع غذای سالم و خوشمزه ایرانی است که به راحتی و سریع تهیه می‌شود. برای دیدن آموزش تهیه این غذا، با وبسایت رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
اسفناج ۳۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق چایخوری
زرشک (اختیاری) ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
روغن و زردچوبه به مقدار لازم

دستور پخت کوکوی اسفناج

آماده سازی سیب زمینی

اول از همه سیب زمینی‌ها را با ۲ لیوان آب در یک قابلمه قرار می‌دهیم و روی حرارت می‌گذاریم تا آب جوش بیاید. سپس به مدت ۱۰ دقیقه صبر می‌کنیم و بعد سیب‌زمینی‌ها را آبکش می‌کنیم و پوست آن‌ها را می‌گیریم.

اضافه کردن تخم مرغ و ادویه

بعد از این که سیب‌زمینی‌ها نیم‌پز شدند، آن‌ها را با رنده ریز رنده می‌کنیم و کنار می‌گذاریم تا خنک شوند. سپس تخم‌مرغ‌ها را به همراه زعفران دم‌کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به سیب‌زمینی‌ها اضافه می‌کنیم.

خرد کردن اسفناج

در این مرحله، اسفناج را پس از شستن، به طور ریز خرد می‌کنیم و به کاسه سیب‌زمینی‌ها اضافه می‌کنیم. حالا همه مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم.

سرخ کردن

کمی روغن به تابه اضافه می‌کنیم و منتظر می‌مانیم تا روغن داغ شود. سپس با یک قاشق مقداری از مخلوط کوکو را در تابه می‌ریزیم تا سرخ شود. بعد از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد، آن را برمی‌گردانیم تا سمت دیگرش هم سرخ شود.

سرو

به همین ترتیب تمام مخلوط کوکو را در تابه سرخ می‌کنیم. اگر بخواهیم می‌توانیم کل مخلوط را یکجا در تابه بریزیم تا به صورت کامل سرخ شود. در پایان، کوکوی اسفناج را با نان سرو می‌کنیم.

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا