مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو بادمجان پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آموزش کوکو بادمجان پنیری

کوکو بادمجان پنیری یکی از غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که به روش‌های مختلف تهیه می‌شود. این کوکو غذایی سریع و خوشمزه است و در این دستور ما از پنیر پیتزا استفاده می‌کنیم که طعمی خاص و خوشمزه به آن می‌دهد. اگر شما هم از طرفداران غذاهای بادمجانی هستید، حتما این کوکوی جدید و خوشمزه را امتحان کنید. اگر با طعم دودی بادمجان راحت نیستید، می‌توانید بادمجان‌ها را در فر بپزید تا بدون بوی دودی شوند. برای یادگیری کامل طرز تهیه این غذا، با ما در آموزش آشپزی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
بادمجان 2 عدد بزرگ
سیب زمینی 2 عدد بزرگ
پنیر پیتزا ½ لیوان
پیاز 1 عدد بزرگ
تخم مرغ 1 یا 2 عدد
آرد سوخاری ریز 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
زردچوبه و روغن به مقدار کافی
پاپریکا 1 قاشق چایخوری

دستور پخت کوکو بادمجان پنیری

مرحله اول

برای شروع، سیب‌زمینی‌ها را با استفاده از اسکاج تمیز کرده و آبکشی می‌کنیم. سپس آن‌ها را داخل یک قابلمه قرار می‌دهیم و تا سطح آن‌ها آب می‌ریزیم و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا خوب بپزند.

مرحله دوم

در این مرحله بادمجان‌ها را شسته و روی شعله بزرگ با حرارت بالا می‌گذاریم تا طرف اول آن‌ها کبابی شود. سپس بادمجان‌ها را جابه‌جا می‌کنیم تا طرف دیگرشان نیز کبابی شود. بعد از این کار، صبر می‌کنیم تا کمی خنک شوند.

مرحله سوم

حالا پوست بادمجان‌ها را جدا کرده و با چاقو به تکه‌های ریز خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. برای چک کردن پخت سیب‌زمینی‌ها، یک چنگال را در آن‌ها فرو می‌بریم تا بفهمیم که آیا خوب پخته‌اند یا هنوز به زمان بیشتری نیاز دارند.

مرحله چهارم

اگر سیب‌زمینی‌ها پخته بودند، آن‌ها را از قابلمه خارج کرده و در یک کاسه قرار می‌دهیم و رویشان آب سرد می‌ریزیم تا خنک شوند. در ادامه، پیاز را پوست کنده، شسته و با رنده متوسط رنده می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس آب پیاز را تا حد ممکن گرفته و در یک کاسه بزرگ می‌ریزیم. بعد، پوست سیب‌زمینی‌ها را جدا کرده و رنده ریز می‌کنیم و به کاسه پیاز اضافه می‌کنیم. (می…
“““html

می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را به صورت خام نیز رنده کنید.

مرحله ششم

در این مرحله، تخم‌مرغ را داخل یک کاسه می‌شکنیم و اگر سالم بود، آن را به دیگر مواد اضافه می‌کنیم. سپس ادویه‌ها شامل پاپریکا، زردچوبه، فلفل، پودر سیر و نمک را به مخلوط اضافه می‌کنیم. همچنین می‌توانید پنیر پیتزا را نیز اضافه کنید، اما اگر دوست ندارید می‌توانید آن را حذف کنید.

مرحله هفتم

بعد از آن، همه مواد را با قاشق خوب مخلوط می‌کنیم تا طعم‌دار شوند و کاملاً ترکیب شوند. شما می‌توانید بسته به سلیقه خود از سویا، گوشت، فلفل دلمه‌ای رنده شده و همچنین سبزیجات معطر مانند جعفری در این کوکو استفاده کنید.

مرحله هشتم

زمانی که مایه کوکو آماده شد، کم‌کم آرد سفید یا آرد سوخاری ریز را اضافه می‌کنیم و مخلوط را هم می‌زنیم. اگر مایه کوکو خیلی رقیق نبود، نیازی به اضافه کردن حتماً 2 قاشق غذاخوری نیست و می‌توانید کمتر از آن هم اضافه کنید.

مرحله نهم

فقط مهم است که مایه به اندازه‌ای قوام داشته باشد که بتوانیم با دست یا با قالب به آن شکل بدهیم. تابه‌ای را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و روغن سرخ‌کردنی را داخل آن می‌ریزیم و منتظر می‌مانیم تا داغ شود.

مرحله دهم

سپس کوکوها را یا با قالب می‌زنیم یا با دست به آن‌ها شکل می‌دهیم و در روغن داغ می‌گذاریم. کمی حرارت را بیشتر می‌کنیم تا داخل آن‌ها خوب پخته و سرخ شوند. سپس با کفگیر کوکوها را برمی‌گردانیم تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

مرحله یازدهم

کوکو بادمجان و پنیر وقتی که سرخ شدند، روی یک بشقاب که دستمال گذاشته‌ایم قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آن‌ها جذب شود. سپس کوکوها را در بشقاب دیگری می‌گذاریم و با سس مورد علاقه‌تان نوش جان کنید.

مواد لازم و آموزش کوکو بادمجان پنیری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

سایت آموزش آشپزی رضیم
“`

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا