مواد لازم

مواد لازم و آموزش کوکو جعفری برای 2 یا 4 یا 6 نفر | تناسب ساده

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آموزش کوکو جعفری

کوکو جعفری یکی از غذاهای ساده و خوشمزه ایرانی است که روش‌های مختلفی برای تهیه آن وجود دارد. اگر می‌خواهید با طرز تهیه کوکو جعفری به طور کامل و مرحله به مرحله آشنا شوید، در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
جعفری تازه ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۳ عدد
آرد برنج ۲ قاشق غذاخوری
شوید و برگ سیر ½ پیمانه
پودر تخم گشنیز (اختیاری) ½ قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آموزش کوکو جعفری

مرحله اول

برای درست کردن کوکو جعفری خوشمزه، ابتدا جعفری، برگ سیر و شوید را شسته و به صورت ریز خرد می‌کنیم. سپس پیاز را با رنده ریز رنده کرده و با مخلوط سبزیجات در یک کاسه مناسب می‌ریزیم.

مرحله دوم

اگر آب پیاز و سبزیجات را نگه داریم، آرد برنج را نمی‌زنیم، اما اگر سبزی خشک است، برای چسبندگی بیشتر کوکو، آرد برنج را اضافه می‌کنیم. حالا آرد برنج را به کاسه اضافه کرده و کمی نمک، فلفل سیاه و زردچوبه می‌زنیم.

مرحله سوم

در مرحله بعد، تخم‌مرغ‌ها را به کاسه اضافه کرده و در صورتی که دوست دارید، پودر تخم گشنیز هم اضافه کنید. سپس همه مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. حالا مقداری روغن مایع را در تابه ریخته و روی حرارت ملایم گرم کنید.

مرحله چهارم

اجازه دهید روغن به خوبی داغ شود، سپس مخلوط کوکو را به آرامی و به صورت کامل در تابه بریزید. درب تابه را بگذارید و اجازه دهید کوکو با حرارت ملایم بپزد تا یک طرفش کاملا سرخ شود.

مرحله پنجم

وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانید و بگذارید طرف دیگر نیز سرخ شود. وقتی کوکو کاملا پخته و سفت شد، تابه را از روی حرارت برداشته و کوکو را با نان تازه سرو کنید. نوش جان!

سایت آموزش آشپزی رضیم

‫0/5 ‫(0 نظر)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا